Bevers Poot voor Poot

Bevers zijn houthakkers en timmerlieden met maar één doel voor ogen: een burcht voor het hele gezin. Ze bouwen dammen, graven kanalen en knagen voortdurend stammen en takken door. Als echte wateringenieurs leggen ze meren aan waar ook andere dieren voordeel van hebben. Helaas zijn er mensen die vinden dat ze schadelijk zijn…

Recensie:
Een prachtig natuurboek over bevers. Hoe bouwen bevers een dam?  Hoe leven bevers? In dit boek kom je alles te weten over bevers en hun leefomgeving. De vele schitterende foto’s zorgen ervoor dat dit boek een lust voor het oog is. Daarnaast is de informatie op een duidelijke manier beschreven.

Bevers Poot voor Poot, is niet alleen leuk voor kinderen die van de natuur houden, maar ook erg leuk voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de natuur. Mijn kinderen van 2 jaar en 5 jaar, vinden het erg leuk om de foto’s te bekijken van de bevers. Vooral omdat we pas in een Natuurpark bevers in het echt hebben gezien, is Bevers Poot voor Poot extra leuk om te lezen en te bekijken. Ook handig voor mezelf is de vele informatie, zodat ik nu wat meer aan de kinderen kan vertellen over bevers.

Bevers Poot voor Poot is een compleet natuurboek over bevers. De vele prachtige foto’s in dit boek zorgen ervoor dat dit boek van mij een dikke 10+ krijgt!

Bevers Poot voor Poot – Valerie Tracqui
Informatief boek, 29 pagina’s, NDB/Biblion
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Avonden aan de waterkant

Natuurliefhebber Willy de Koning raakte verkocht aan bevers, nadat ze een bever had gezien. In …

Share
Share