Het Kids2Sit meerijdstoeltje

Als moeder van 3 jonge kinderen, waarvan een kleuter, een peuter en een baby ken ik maar al te goed het probleem qua ‘kinderwagen’. De jongste kan heerlijk in de kinderwagen maar wat doe je dan met je peuter? Je peuter is eigenlijk nog te jong om grote afstanden te lopen. Wij zelf hebben overwogen om een duo wagen aan te schaffen, maar wat zijn die kinderwagens ontzettend groot en lomp, maar bovenal ook heel erg duur! Een meerijplankje hebben we ook geprobeerd. Alleen ons ondernemende peuter stapte er steeds vanaf en ging vrolijk zelf de verdere wereld ontdekken. Niet helemaal het doel van een dergelijk plankje natuurlijk.

Er is nu ook een alternatief: de Kids2Sit. Dit is een zitje dat op je kinderwagenbak plaatst waardoor je je baby en je oudere kind tegelijk mee kunt nemen. Op deze manier kun je gemakkelijk, maar bovenal veilig op pad. Volgens de leverancier zijn de voornaamste eigenschappen de flexibiliteit, het geringe gewicht, de stabiliteit en natuurlijk dat maar 1 kinderwagen nodig voor 2 kinderen. We gaan het testen!

Mijn eerste indruk is dat de Kids2Sit er ergonomisch en handig uitziet. Met de gebruiksaanwijzing is het gelukkig heel simpel om het zitje op de kinderwagen te plaatsen. Doordat hij wat hoger zit, behoudt je baby alle bewegingsvrijheid. Het veiligheidsriempje dat erbij zit, zorgt voor extra veiligheid. Helemaal perfect. Mijn dochter van 2 jaar zit op dit stoeltje als een prinses. Ze kan gezellig met mij kletsen en – niet geheel onbelangrijk – ze alles om haar heen goed bekijken. En ik heb zicht op zowel haar als haar kleine zusje. Ideaal!

Als je de kinderwagen wilt inklappen, kun je het zitje gewoon laten zitten. Je kan er ook voor kiezen om hem er heel simpel weer er af halen en in te klappen. Door het formaat kan je hem makkelijk in je tas stoppen zodat je hem altijd bij de hand hebt. De Kids2Sit is prima zo te gebruiken. Je hebt echter ook nog een extra stabiliteitsriem als losse uitbreiding, net als een universele beugel die je op je kinderwagen kan monteren zodat je dreumes of peuter nog extra plek heeft om zich aan vast te houden wanneer hij of zij op de Kids2Sit zit.

Mijn conclusie is dat de Kids2Sit perfect is voor ouders met meerdere jonge kinderen en die op zoek zijn naar DE oplossing voor het tegelijk vervoeren van hun baby, dreumes en/of peuter. Je hebt geen aparte of extra grote kinderwagen nodig, je kind heerlijk zit en kan niet weg weglopen, het is veilig te gebruiken, de Kids2Sit heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is universeel waardoor hij op elke kinderwagen past.

Bestel dit product hier>>

Share

About Sharon Sourbag

shinsenveld@hotmail.com'
Moeder van 3 prachtige totaal verschillende dochters (5, 2 en 10 maand) en getrouwd met de liefste man.

Check Also

Kinderen meenemen op de scooter: mag dat?

Veel Nederlanders rijden op een scooter. Vooral in de stad is een scooter een handig …

Share
Share