Daar ben je!

Wensenboek voor je kraambezoek

Je bent er nog maar net.
Maar we houden nu al van je.

In dit boek kunnen we onze wensen schrijven.
Van ons, voor jou.

Recensie
Zoals de ondertitel van ‘Daar ben je!’ al verklapt is dit een wensenboek voor je kraambezoek. Iedereen die bij het wiegje komt, mag een wens doen voor het nieuwe wereldburgertje. Er is ruimte genoeg om iets moois of liefs te schrijven, tekenen of plakken. Het kraambezoek is enthousiast en de ene wens is nog mooier dan dan andere! Heel bijzonder om al die wensen over een tijdje nog een terug te lezen.

Maar er is meer: Op de eerste pagina’s van het boek kun je met behulp van grappige illustraties en tekstwolkjes het verhaal over je bevalling, de naam en de eerste weken van je wondertje vertellen.
Waar de ruimte op de wenspagina’s ruim voldoende is, moet je op deze pagina’s wel heel klein schrijven. En het is erg jammer dat de pagina’s over de eerste kraamweken, standaard beginnen op Maandag. Want wat doe je als je kindje op een vrijdag is geboren?

Ondanks deze kleine schoonheidsfoutjes is ‘Daar ben je’ een aanwinst voor in je kraampakket. Gebruik dit boek zo als het bedoeld is en je hebt een bijzondere, grappige en blijvende herinnering aan de eerste weken met je kindje!


Daar ben  je!
– Annet Schaap
Kraambezoekboek, Hardcover, Leopold B.V.
Bestel hier via Leopold >>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Je haar doneren brak je hart [persoonlijke blog]

Lieve Syrah, wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Je weet niet half hoe trots …

Share
Share