Koninklijk gezin is verhuisd naar Koninklijk Paleis Huis ten Bosch

Vandaag, zondag 13 januari 2019, zijn Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag verhuisd. Na jaren (vanaf 2003) in Villa Eikenhorst te hebben gewoond, maakt het koninklijk gezin een nieuwe start in een heus paleis, een van de drie paleizen die aan onze koning ter beschikking zijn gesteld.

Prinses Beatrix heeft ook lang in Huis ten Bosch gewoond en gewerkt en na haar vertrek in 2014 is het paleis, een rijksmonument uit de 17de eeuw, grondig gerenoveerd. Paleis Huis ten Bosch wordt gebruikt als woonpaleis en voor representatieve doeleinden zoals officiële ontvangsten van hoogwaardigheidsbekleders.

Copyright: RVD, alle foto’s: Freek van den Bergh

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …

Share
Share