Piep! Een nieuwe dag

Piep eet zijn bord leeg, poetst zijn tanden en gaat in bad. Wat doet Piep nog meer op een dag?

Recensie
Piep! Een nieuwe dag
is een prachtig prentenboek voor de allerkleinsten. Het boekje is heel erg herkenbaar, omdat Piep wordt gevolgd gedurende de dag. Je ziet hoe Piep opstaat, tot aan het weer gaan slapen. Met korte teksten en kleurrijke illustraties. Juist deze herkenbaarheid, gecombineerd met de korte teksten en kleurrijke illustraties zorgen ervoor dat  kinderen dit boekje erg leuk zullen vinden.
Mijn dochtertje van 2 jaar, vind dit boekje en het muisje Piep! erg leuk. Je kunt dan ook echt merken dat het boekje herkenbaar voor haar is.

Piep!
Piep! is een nieuwe held voor de allerkleinsten. Herkenbare boekjes voor kinderen vanaf één jaar. Naast Piep! Een nieuwe dag is ook het boekje  Piep! Allemaal dieren verschenen. Wellicht verschijnen in de loop der tijd meer boekjes van Piep! Persoonlijk zou ik het erg leuk vinden, als er meer boekjes verschijnen van Piep!. Fleur van der Weel heeft het character Piep! bedacht, geschreven en geïllustreerd. Eerder illustreerde ze al de vier Superpuppie-bundels van Edward van de Vendel, die ze ook vorm gaf. Tevens maakt ze ook animaties voor o.a. Sesamstraat.

Piep! Een nieuwe dag – Fleur van der Weel
peuterboek, hardcover, 28 pagina’s, Querido

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Muis gaat naar de stad
Gekke oren
Wassen

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het feestwinkeltje [recensie]

Marianne Busser en Ron Schröder zijn niet meer weg te denken uit de kinderboekenwereld. Ditmaal …

Share
Share