Handige (uitprintbare) inpaklijst voor de vakantie

Op vakantie! Het klinkt ontspannen, maar er gaat een heleboel geregel aan vooraf. Een goede logeerplek voor de hond regelen, iemand vragen om voor cavia’s, konijnen en post te zorgen kan allemaal ruim van te voren, maar inpakken moet toch echt vrijwel op het laatst moment. Zelf werk ik al jaren ieder keer opnieuw met een aantal A4-tjes.vakantie-inpaklijst

Eén waarop doe-dingen staan (prullenbakken legen, planten water geven), één met “dit vergeten betekent terugrijden” waarop de allerbelangrijkste dingen staan, zoals de lievelingsknuffels van de kinderen en de paspoorten en dan nog een hele lange lijst met alles wat ingepakt moet worden, van kleding en toiletspullen tot boeken en spelletjes.

Iedere vakantie waarop wij daadwerkelijk weg gaan, maak ik weer nieuwe lijsten, en iedere vakantie opnieuw is al dat wegstrepen en dingen toevoegen niet iets wat de inpakstress daadwerkelijk verminderd. Daarom ben ik blij met de door Tirendo ontworpen inpaklijst: een handige checklist die je online kunt maken en uit kunt printen.

Screenshot 2014-07-03 at 07.48.22

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: ga naar www.tirendo.nl/inpaklijst en kies uit de verschillende categorieën de items die je in moet pakken. Wanneer er iets niet tussen staat, kun je het zelf toevoegen. Wanneer je helemaal klaar bent, print je je eigen inpaklijst uit en ga je systematisch inpakken, zonder je af te vragen of je iets al hebt of wat je allemaal vergeten bent. En daarna: heerlijk ontspannen op vakantie!

Screenshot 2014-07-03 at 08.13.37

 

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share