Alka® Crème [review]

Met een basische pH-waarde van 8.2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Verkrijgbaar in een tube van 60 ml en een voordeeltube van 200 ml.

Recensie
Vanwege de nieuwe, kleinere verpakking van de Alka® Crème, kreeg ik een sample toegestuurd. Deze werd, uiteraard, direct ingepikt door mijn dochter, zoals tegenwoordig ook gebeurt met schoenen, oorbellen en nagellak….

Mijn dochter vond het een heerlijke crème, maar om hem echt te kunnen reviewen, besloten we een “test” te doen: na een dagje buiten-spelen ging mijn dochter douchen en daarna smeerde ik haar linkerarm in met after-sun en haar rechterarm met de Alka®Crème.

De volgende ochtend gingen we vergelijken, en haar rechterarm was beduidend ‘zachter’ dan haar linkerarm! Alka® Crème is niet heel goedkoop, maar omdat je er maar heel weinig van nodig hebt, is het een bijzonder goede aanschaf. Probeer zelf ook maar eens het verschil met een andere crème in een test, dan merk je waarom!

De tube van 60 ml kun je hier bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Waarom kiezen voor factor 30 ipv factor 50? Dokter Leenarts legt het uit.

Wanneer je jonge kinderen hebt, ben je je vaak bewust van het belang van insmeren. …

Share
Share