Mijn week van 16 – 23 november 2014 [persoonlijke blog]

mijn-week-trotse-moedersEen bijzondere en gevarieerde week ditmaal, met onder andere een politie-bezoek, een kart-clinic en deelname aan de Kinderrechtentop van UNICEF.

In de eerste blogs waarin ik terugkijk op de week die achter ons ligt en ook alvast vooruitkijk op wat gaat komen, maakte ik onderscheid tussen privé en zakelijk. En natuurlijk zijn er een heleboel privé dingen die ik met jullie wil delen die niets met mijn werk te maken hebben, maar een heleboel zakelijke dingen zijn ook grotendeels privé. Lees maar mee met “mijn week”:

Politiebezoek
Op maandagmiddag kwamen er twee busjes de oprit op: politie bij Trotse Vaders en Trotse Moeders! Gelukkig was er niet bij ons ingebroken (zoals sommige buren dachten), maar kwam het hoofd van de vertellen hoe eenvoudig je de kans op inbraak kunt verkleinen. Mijn oudste zoon was thuis en mocht zelf ‘inbreken’, gewoon met alleen een pasje een voordeur openen in een paar seconden! Hij mocht ook in het gloednieuwe politiebusje zitten en ondertussen kregen we veel tips en konden we vragen stellen. We zullen deze en andere tips regelmatig op onze websites met jullie delen. Hier kun je alvast iets meer lezen over het politiebezoek >>>>

politie-busje-oprit-trotse-vaders

Kinderrechtentop van UNICEF
Ter gelegenheid van 25 jaar Verdrag voor de Rechten van het Kind, organiseerde UNICEF een Kinderrechtentop in Leiden. De hele dag stond in het teken van vieren wat er bereikt was, in aanwezigheid van onder andere prinses Beatrix, en het kijken naar wat er nog verbeterd kan worden. Erg vereerd was is toen ik gevraagd werd om mee te doen aan de ronde-tafel discussie over artikel 31: het recht op spelen. Samen met nog 20 experts uit allerlei vakgebieden hebben we gekeken naar hoe online spelen mogelijk gemaakt kan worden voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Lees hier het hele verslag van deze bijzondere dag >>>>

Screenshot 2014-11-21 at 10.48.23

 

Doktertje spelen
Trotse Vader Dick heeft ruim 6 weken geleden een knieprothese gehad en moest daardoor dagelijks een injectie om trombose tegen te gaan. Deze week was het tijd voor het laatste prikje en dat kon natuurlijk niet zomaar gedaan worden! De kinderen hebben er een heel spektakel van weten weten te maken en gelukkig heeft hun vader geen koorts en is de bloeddruk ook onder controle!

dokter-kinderen-bloeddruk-trotse-moeders

Kart-clinic
TrotseVaders.nl is een van de sponsoren van het race-team van BamMedia. Om deze samenwerking te vieren met onze lezers hadden we een winactie die gewonnen werd door Trotse Vader Arnoud. Hij mocht op vrijdag 21 november meedoen aan een kart-clinic en wist daar de beste tijd van de avond neer te zetten! De hoofdprijs is deelname aan een Kart-wedstrijd in Lelystad met het BamMedia team. Een mooie start van de samenwerking!

PB224521

Met mijn tweeling naar een jarige tweeling
Dinsdag ging ik met mijn tweeling naar een verjaardag van twee dochter van vrienden. Een tweeling, die 11 geworden is en dus een paar maanden ouder is dan mijn oudste zoon. Zij hebben een grote zus die net zoveel met haar tweelingzussen scheelt als mijn oudste met mijn tweeling. Zo kan ik iedere keer wanneer we bij elkaar zijn, zien hoe mijn gezin er (qua leeftijd van de kinderen) uit zal zien over ongeveer 2,5 jaar. Los daarvan was het reuzegezellig, hebben de kinderen lekker gevoetbald en mijn vriendin en ik wat bij kunnen praten.

hoera-een-tweeling-trotse-moeders

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share