Cars 2 nu in de bioscoop

Cars 2 draait eindelijk in de Nederlandse bioscopen. Naast de bliksemsnelle actie is er in Cars 2 een kleurrijke nieuwe auto-cast toegevoegd, bestaande uit onder andere geheime agenten, gevaarlijke boeven en internationale raceconcurrenten.

In deze nieuwe Disney film van Cars, maken we ook kennis met Holley Shiftwell. Holley is een mooie jonge geheim agente, die is opgeleid in Tokio en alle fijne kneepjes van het vak kent. Op papier dan, want ervaring met het echte werk heeft ze als nieuwkomer nog niet!

Dat ze nog geen ervaring heeft met het ‘echte’ werk is voor haar echter geen bezwaar – ze is super gemotiveerd en met de meest fantastische spionage uitrusting is ze klaar om in actie te komen. Finn McMissile heeft haar hulp nodig en niet alleen hij, maar ook Takel is diep onder de indruk – hoewel Takel voornamelijk onder de indruk is van haar schoonheid!

In de Nederlandse versie heeft Lieke van lexmond de teksten van Holley ingesproken.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of …