Wat zit er in dit enorme Crayola pakket?

Oeh, cadeautjes zijn al leuk, maar voor grote dozen, met fleurig papier en een mooie strik er om zijn helemaal niet te versmaden! Er stond Crayola op en er werd een gigantische kartonnen kerstboom (jawel, een KERSTboom, begin november….) bijgeleverd, dus ik vermoedde een mooi Crayola knutselpakket.

crayola-pakket-copyright-trotse-moeders-2

Toen de tweeling tussen de middag gegeten had, mochten ze samen het pakket uitpakken. Dat leverde onderstaande video op, met hun eerlijke reactie op de inhoud:

Wat een enthousiasme hè? Schitterend! Ze hadden al in mijn “Speelgoed van het Jaar – map” de informatie over Picture Perfect gezien (ik zit in de vakjury en Picture Perfect is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015). Mijn jongste wilde die dolgraag hebben, met name om zijn lievelingsknuffel te kunnen tekenen. Hij was dan ook dolblij met dit cadeau van Crayola!crayola-pakket-copyright-trotse-moeders-4

Voor mijn ervaring met Picture Perfect tijdens de jurydag voor de nominaties, klik hier >>>>

Voor algemene informatie over Picture Perfect en stukken uit het juryrapport, klik hier >>>>

En dan de andere grote doos: Crayola Marker Maker. Mijn dochter en mijn oudste zoon zijn er dolblij mee: zelf kleuren mengen en je eigen stiften maken! Omdat mijn dochter ziek thuis was, had ze meteen tijd om deze Marker Maker uit te proberen.crayola-pakket-copyright-trotse-moeders-3

Voor de uitgebreide recensie van Marker Maker, klik hier >>>>

Met het versieren van de kerstboom wachten we nog even 😉 Maar we zijn wel blij met alle extra knutselspullen die in de derde doos zitten. En met de Picture Perfect en de Marker Maker uiteraard! Die zullen allebei nog vaak uit de knutselkast gehaald worden!

Bekijk op bol.comPicture Perfect bestel je hier >>>>

Bekijk op bol.comCrayola Marker Maker bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …