Merian live! Sicilië en Corsica

Ik ga op reis en ik neem mee….. reisgidsen van Merian Live. Alleen, nu ga ik niet op reis, vanwege Corona. Maar toch ben ik blij dat ik reisgidsen in huis heb. Om lekker in te kijken, om vooruit te kijken en te plannen. Om bij weg te dromen….

De nieuwere reisgidsen van Merian Live! hebben een nieuwe vormgeving. Ze zien er fris, compact en praktisch uit. De dikkere kaft is afneembaar met een vochtige doek en is uitklapbaar, zowel aan de voor- als aan de achterkant, zodat plattegronden goed te bekijken zijn.

Er is veel, welkome, informatie. Zowel over de highlights als over ’thema’s’ zoals “voor het hele gezin”. Hoewel de stukjes kort zijn, bevatten ze voldoende informatie om een indruk te krijgen. En er staat ook veel in wat je niet meer op internet op hoeft te zoeken: openingstijden, dagen waarop iets gesloten is, indicatie van of een restaurant duur is of minder duur. Kortom: je kunt er je hele vakantie mee plannen, en ook op de dag zelf in kijken voor aanvullingen of alternatieven.

Dus… ook in deze tijd is een reisgids fijn om in huis te hebben!


About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Heerlijke boekpresentatie van De Pizzabijbel [verslag]

Toen ik het persbericht over de nieuwste kookbijbel van uitgeverij Carrera las, vroeg ik me …