Dolfje Weerwolfje Weerwolfhooikoorts

dolfje weerwolfje weerwolf hooikoorts 3In het boek Dolfje Weerwolfje Weerwolfhooikoorts komt Dolfje voor een raadsel te staan:

Haaa… tsjoe! Dolfje niest steeds vaker, nadat hij een weerwolf geweest is. Hoe kan dat? Dolfje wil geen weerwolf meer zijn. Hij verstopt zich voor de volle maan. Hij vermomt zich. Hij gaat zelfs naar de dierenarts. Maar niets helpt. Hij heeft de gevreesde weerwolfhooikoorts.

dolfje weerwolfje weerwolf hooikoorts 1‘Heel gevaarlijk voor weerwolven,’ zegt opa weerwolf. En erg besmettelijk! Dus alle weerwolven zijn in gevaar. Ook Leo. En Noura! Egens moet een medicijn zijn, maar waar? Dolfje gaat op zoek, samen met Leo. Ze hebben niet veel tijd. Voor de volle maan verdwijnt, moeten ze terug zijn met een medicijn…

Recensie
Dolfje Weerwolfje Weerwolfhooikoorts is één van de nieuwste boeken van de populaire kinderboekserie van Paul van Loon. Ook dit boek is erg spannend en avontuurlijk, zoals eigenlijk alle boeken van Dolfje Weerwolfje. Dit is ook precies de reden dat deze boeken zo in de smaak vallen bij mijn dochters van 8 jaar en 10 jaar. En heel veel andere kinderen!

Het spannende element komt nu door het mysterieuze niezen dat Dolfje opeens overvalt. En zich ook nog uitspreid. Zo heft neef Leo het ook opeens! Samen gaan zij naar een weerwolf kinderoppas, want zij weet wat er aan de hand is en er schijnt tot overmaat van ramp maar één medicijn voor te zijn…

dolfje weerwolfje weerwolf hooikoorts 2 dolfje weerwolfje weerwolf hooikoorts

Dit verhaal bestaat eigenlijk uit een avontuurlijk raadsel. Dat maakt het boek zo leuk, volgens mijn kinderen. Het leuke van deze editie is dat de lampjes aan de voorkant er een echte feesteditie van maakt. Zo is het echt helemaal een aansprekend boek voor kinderen en extra leuk om cadeau te doen.

Dolfje Weerwolfje Weerwolvenhooikoorts – Paul van Loon
Kinderboek, hardcover, 160 pagina’s, Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …