Baby Annabell Meisje – Baby Pop [recensie]

IMG_0774Met Baby Annabell kan je goed vadertje en of moedertje spelen! Baby Annabell lijkt net op een echte baby met een zacht lijfje, realistische babygeluiden en gezichtsuitdrukkingen.

Ze wordt wakker van harde geluiden en gaat dan huilen (met echte tranen). Geef haar dan haar flesje of haar speentje, dan kalmeert ze weer en sluit ze haar oogjes. Als je haar wangetjes aait, dan geeuwt ze en valt ze in slaap. Als je haar knuffelt en haar wangetjes aait, dan zucht ze tevreden of giechelt ze. Vertroetel haar en zing zacht liedjes voor haar, daar wordt ze rustig van. Word geleverd inclusief speen, ketting, slabbetje en flesje! Geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Recensie:
Ik ken dit soort poppen nog vanuit de tijd dat mijn zusje nog met poppen speelde en dat is toch alweer heel wat jaren geleden. Dat waren vaak poppen die net niet deden wat ze zouden moeten doen. Bij het lezen van de doos en toen ik zag wat Baby Annabell allemaal zou moeten kunnen schoten al die poppen van mijn zusje even door mijn hoofd.

IMG_0776Voorzichtig maakten we de doos open, mijn dochter van 3 in spanning wachtend. Beiden waren we erg benieuwd hoe alle verwachtingen die de doos ons voorschotelde er in werkelijkheid uit zouden zien.

Voor de pop in werking is, is wel een kleine operatie nodig: eerst moet zij uit de verpakking en daarna moet zij nog voorzien worden van batterijen. Tot mijn grote vreugde zag ik al wel direct een aan en uit knop op de rug. Toen we de batterijen er in deden begon de pop direct allemaal geluidjes te maken, hele vrolijke kindergeluiden. IMG_0813En waar mijn verwachting was dat de ogen open en dicht dingen bij het neer leggen en weer rechtop houden worden deze gestuurd door Annabel zelf.

Annabel heeft een mooi formaat wat voor onze dochter van 3 goed te hanteren is. Aangegeven wordt dat deze pop vanaf 2 jaar geschikt is, zelf merk ik dat het voor onze dochter nu goed lukt om alle handelingen uit te voeren. Je moet Annabel namelijk troosten, wanneer zij verdrietig is moet je haar zachtjes over haar wangen wrijven.

IMG_0803 IMG_0817

Ook zit er een flesje bij waarmee je Annabel water kunt geven Dit was wel even oefenen, maar als je het onder de knie hebt is het echt schokkend realistisch. Annabel sluit namelijk haar lippen om de fles en maakt net als een echte baby een zuigreflex. En om het helemaal compleet te maken huilt ze na haar voeding. Wanneer je Annabel dan rechtop tegen je aan houdt en haar zachtjes op de rug klopt laat ze een boertje waarna ze weer zeer tevreden is.

IMG_0807

Onze dochter is helemaal verliefd op de pop en neemt hem het liefst overal mee naar toe. Wij vragen haar soms wel hem even uit te zetten. Nu onze kinderen wat ouder worden is het wel erg lekker om niet altijd meer baby geluid of gehuil op de achtergrond te hebben. Al zijn het geluiden die niet al te erg aanwezig zijn maar Annabel gaat de hele tijd door met geluid maken zolang je met haar bezig bent. En als ze slaapt snurkt ze… Dit geluid had van mij wel wat zachter gemogen, ze snurkt nogal hard.

IMG_0806

Maar op deze puntjes na is het een geweldige pop. Ik vind het bijzonder dat ze de bewegingen van het gezicht en de manier van reageren zo dicht bij de werkelijkheid hebben kunnen krijgen. Wanneer ze huilt en ze heeft gedronken komen er zelfs tranen uit haar ooghoeken. Voor ieder kind die graag met poppen speelt en het verzorgen van de poppen leuk vindt, is dit een echte aanrader.

IMG_0811

Onze dochter is in ieder geval erg gelukkig met haar pop. En wij genieten van hoe ze met haar ‘kind’ omgaat, de ene keer liefdevol in haar armen en de andere keer wordt Annabel aan haar been op de kop naar boven gedragen ☺

Baby Annabell – babypop
Babypop, 46 cm, 2+, Zapf Creation
Bestel deze Baby Annabell baby-pop hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …