TV-première moderne Assepoester

Ben jij dol op sprookje, maar wel een beetje in de nieuwe stijl? Dan is dit echt een film voor jou. Nickelodeon gaat namelijk de film Rags uitzenden. De film is gebaseerd op het traditionele sprookje Assepoester alleen hebben ze deze moderner en muzikaler gemaakt.

In de film spelen een hoop bekende acteurs die je waarschijnlijk al eens eerder hebt gezien bij andere series op Nickelodeon. Zo is Keke Palmer (True Jackson in VP), Max Schneider (how to rock), Drake Bell (Drake in Drake and Josh) en Avan Jogia (Beck in Victorious).

De film gaat over Charlie Prince die is opgegroeid als weeskind in New York bij zijn gemene stiefvader en verwende stiefbroers. Het enige wat Charlie wilt, is een bekende zanger worden, maar het lukt hem maar niet om door te breken. Kadee Worth is al de dochter van een groot popidool maar haar eigen stem wordt niet gehoord omdat ze bekend staat als “de dochter van”. Ook zij wilt graag beroemd worden met haar eigen liedjes, en ze geeft dus niet op. Zal het Charlie en Kadee uiteindelijk lukken om hun stem, het podium en het publiek te vinden?

De film ‘Rags’ is leuk voor kinderen in de leeftijdsgroep van 9 tot 13 jaar en kun je op 19 augustus om 15:35 uur zien op Nickelodeon.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share