My Cupcake Factory

Voor iedereen die van cupcakes houdt!  Behalve een prachtig boekje met basisrecepten voor cupcakes en glazuur, plus stylingtips, vind je in dit vrolijke pakket 200 cupcakevormpjes in twee maten en met 7 verschillende patroontjes en 34 vlaggetjes. In het boek staan talloze manieren om van je zelfgebakken cupcakes prachtig versierde cadeautjes te maken. Van een ideale vaderdagcupcake tot een zomerse cupcakeversiering. Met dit pakket heb je alles in huis om er een cupcakefeest van te maken!

Recensie
Dit boek met cupcakevormpjes en vlaggetjes is leuk om iemand cadeau te geven die graag cupcakes wilt gaan bakken. Voor iemand die al vaker cupcakes heeft gemaakt en op zoek is naar meer informatie/recepten vind ik het boek tegenvallen. Er staan slechts 4 recepten in het boek en voor de rest staan er ideeën in om de cupcakes mooier te presenteren. Bijvoorbeeld de cupcake verpakken in een doosje. Het zal veel tijd kosten om na het bakken en versieren van cupcakes ook nog eens verpakkingen etc. te gaan maken. De foto’s in het boekje zien er wel mooi uit.

My Cupcake Factory – Shana Faust, Elinor Klivans
Kookboek, paperback, 24 pagina’s, Becht’s uitgevers
Bestel dit boek hier >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …