Dit zijn de Betoverende Werelden van Disney On Ice 2017

Ook in 2017 brengt Feld Entertainment een nieuwe show van Disney on Ice. Dit jaar zelfs op drie verschillende locaties: behalve in Utrecht en Amsterdam, zijn er nu ook Disney on Ice shows in Rotterdam. Het ultieme feel-good uitje voor het hele gezin is daardoor voor meer mensen bereikbaar geworden.

Dit jaar worden er in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden vier bekende Disney verhalen verteld, met muziek, dans, show en special effects. En dat allemaal op het ijs!

Zoals je in bovenstaande video kunt zien, kun je in 2017 bij Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden genieten van Cars, Toy Story, De Kleine Zeemeermin en van Disney’s Frozen. Het wordt weer een magische ervaring die van 15 december t/m 30 december 2017 te beleven zal zijn in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Voor meer informatie en ticketverkoop kun je naar DisneyOnIce.nl gaan. Voor een uitgebreidere beschrijving van de show, klik hier >>>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share