Bijna 500 pagina’s in de herkenbare kookbijbel-vormgeving, inclusief hardcover en leeslint: de Specerijenbijbel. Hier was ik erg benieuwd naar. Wat zou het zijn? Uitleg over gedroogde kruiden en specerijen of ook echt recepten? Nou, het is allebei en nog veel …
Read More »Kookbijbel 25: Glutenvrije bijbel
Toen ik nog klassenmoeder was en er een kerstmenu bedacht moest worden voor een klas met 32 kinderen, waren er altijd wel allergiën om rekening mee te houden. Het fijnste was natuurlijk om een maaltijd te bedenken die iedereen kon …
Read More »Kerstbijbel
Kookbijbel nummer 37 is de Kerstbijbel. Een kookbijbel speciaal voor de kerstdagen, waarin mensen toch graag op zoek gaan naar speciale recepten voor het kerstdiner. Eenvoud Dit is niet de eerste kookbijbel die ik in gebruik heb. Het mooie van …
Read More »Met mes en stokjes
Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn oog gelijk op een aantal foto’s waarvan ik denk: mjammie! De bladzijde-indeling oogt ook direct prettig. Geen lange lappen tekst, maar een fijne indeling waardoor …
Read More »