Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 8 en 9 jaar

In de leeftijd van 8-9 jaar gaan kinderen hetgeen ze leren en geleerd hebben, steeds meer toepassen en combineren. Dingen uitproberen, testen, ontdekken etc. Dat maakt het scala aan speelgoed erg groot: van constructiespeelgoed en ‘uitvind’pakketten tot allerlei spelletjes waar ze hun (school)kennis mee kunnen testen.

Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen, maar leren doe je vooral wanneer je ergens met plezier mee speelt! Wil je weten wat de ontwikkelingspsycholoog van het genomineerde speelgoed vindt, klik dan <hier>

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar: Gel-a-Peel Fashion Maker

Met Gel-a-Peel kun je laten zien wie je bent via je eigen creaties! Creëer trendy sieraden en lifestyle-accessoires in heel veel kleuren! Creëer gelmode, patches, accessoires en sieraden met de Gel-a-Peel Modemaker. Het is heel makkelijk en leuk! Kies gewoon je sjabloonontwerp, gel, wisser en trek los! De modemaker is inclusief 5 tubes kleurgel, een standaard voor de geltubes en opbergruimte voor je gereedschappen en accessoires. Er zit ook een exclusieve kleur gel bij: zwart met parelglans!

Gel-a-Peel Fashion Maker (MGA Entertainment) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar: Macrobot

MacroBot is een RC Robot met veel bijzondere gaven! Al balancerend op zijn wielen beweegt MacroBot zich alle kanten op terwijl zijn ogen in 3 verschillende kleuren oplichten. Op het meegeleverde plateau kun je hem kleine voorwerpen laten vervoeren. Ook kan MacroBot een gelopen route onthouden en deze route feilloos herhalen. Silverlit MacroBot is voorzien van een opname functie waarmee je telkens tot max. 3 teksten kunt opnemen. De opnames zal hij vervolgens met robotstem herhalen. Met de controller kun je hem allerlei voorgeprogrammeerde acties laten uitvoeren. Zo zal Macrobot je bijv. overal volgen als je de ‘follow me’ functie op de controller activeert. En als je meerdere MacroBots bij elkaar zet, zullen ze met elkaar communiceren en dansen op hun favoriete muziek. Exclusief 4 AA en 2 AAA batterijen

Macrobot (Spectron) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar: Speak Out Kids tegen Ouders

Het populaire Speak Out met de mondstukken is er nu ook met een speciale versie om familie en vrienden bij elkaar te brengen. Speak Out Kids tegen Ouders zorgt gegarandeerd voor hilarisch veel speelplezier! De spelers proberen verschillende zinnetjes te zeggen, maar door het hilarische mondstuk kunnen ze hun mond niet dicht krijgen. Ouders pakken kaarten van de stapel met kaarten voor ouders. Daarop staan dingen die ouders tegen kinderen zouden kunnen zeggen, bijvoorbeeld “Deze speelkamer is gewoon een bende”. Kinderen pakken van de stapel voor kids met dingen die kinderen zouden kunnen zeggen, bijvoorbeeld “Ik wil patat met appelmoes”.  De spelers lezen het zinnetje zo goed mogelijk voor aan hun teamgenoten, maar dat is nog helemaal niet zo makkelijk… de zandloper loopt leeg en het mondstuk zorgt ervoor dat ze bepaalde letters niet goed kunnen uitspreken! Het blijft lachen als de andere spelers proberen te ontcijferen wat hun teamgenoot probeert te zeggen. Je moet de zin goed raden om de kaart te verdienen. Het team dat aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft wint Speak Out Kids tegen Ouders.

Speak Out Kids tegen Ouders (Hasbro) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar: Jolly & Roger

Tactisch kaartspel voor 2 spelers In dit tweepersoonskaartspel probeer je de meerderheid aan verschillende schepen te krijgen. Enerzijds omdat je het bij het schip horende goud aan het einde van het spel krijgt, anderzijds omdat de meerderheid aan een eiland de mogelijkheid geeft om direct kaarten in je schatkist te mogen doen. Ben je aan het einde van het spel de rijkste, dan win je. Elke ronde is 1 speler de verdeler. Hij splitst het actuele aanbod kaarten in 2 delen en laat de andere speler eerst kiezen. Die voert dan meteen zijn acties uit, waarna de verdeler dat met zijn kaarten ook doet. De spelers kunnen kaarten aan schepen van dezelfde kleur leggen of kaarten direct in hun schatkist doen als ze de meerderheid aan het betreffende schip hebben. Na de laatste ronde krijgt iedere speler de schepen waar hij de meerderheid heeft. De speler met het meeste goud wint. Jolly & Roger is een kaartspel met eenvoudige spelregels, maar veel tactische uitdaging. Het basisspel is al spannend, maar de optionele actiekaarten geven het spel nog meer verrassende wendingen!

Jolly & Roger (999 Games) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar: LaserX

Laser X Double Set is het ultieme high tech schietspel. Speel zowel binnen als buiten bij dag of nacht. Met Laser X voelt het alsof je een echte laserarena in je tuin hebt! Laser X maakt gebruik van een infraroodstraal. Laser X Double Set: – De blasters hebben een nauwkeurigheid tot 60 m, het detectievest telt je rake punten – Gameplay zorgt voor een onbeperkt aantal spelers, zodat je een-tegen-een kunt spelen of met de hele buurt (maximum 3 teams) – Energie-indicator laat weten wanneer je opnieuw moet laden en de interactieve spraakcoach zorgt ervoor dat je op het spel gericht blijft – Full-color lichteffecten, stereogeluid en muziek zorgen voor een complete gaming-ervaring Inhoud: – 2 blasters – 2 detectievesten

LaserX (Sablon) bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Fluffie Stuffiez – pluk je eigen knuffel

Zoals veel Trotse Moeders weten is uitpakken voor veel kinderen een groter plezier dan het …

Share
Share