Lego Friends 41015: Dolfijn Cruiser


41015-lego-friendsBedenk hoeveel avonturen je kunt beleven op een boot met je beste vrienden. Deze Dolfijn cruiser van LEGO Friends biedt alles wat je nodig hebt voor een rollenspel met een zeethema. De cruiser wordt geleverd met drie minifiguren (Mia, Maya en Andrew), waterski’s, dolfijnenvoer en vele andere extra’s die je nodig hebt voor een zonnige dag op zee met je vrienden.

Recensie:

Screenshot 2013-11-25 at 10.47.35Mijn dochter van 7 mocht de “Dolfijn Cruiser” beoordelen. Nou, bij het zien van de doos, was ze al laaiend enthousiast! Toen de doos open ging, schrok ze wel even terug, er zaten maar liefst 5 zakjes met legosteentjes in.

In tegenstelling tot haar broers, is zij niet ervaren in het bouwen vanaf een handleiding. Dus hebben we er een gezellige mama-tijd van gemaakt en toen bleek het ook voor mijn met Lego redelijk onervaren dochter van net 7 jaar prima te doen om deze boot in elkaar te zetten.

Screenshot 2013-11-25 at 10.47.58De handleiding is duidelijk, zoals altijd bij Lego. Mijn dochter had af en toe wat hulp nodig bij het zoeken naar de juiste bouwstukjes, maar het in elkaar zetten was geen probleem. En waar mijn jongens vaak stoppen wanneer een bouwpakket klaar is, begon voor mijn dochter de echte pret toen pas:  de poppetjes maakten allerlei avonturen mee, vooral de glijbaan was favoriet! De vele details die toegevoegd zijn (ijsjes, fruit, haarborstel en föhn, mobieltje) maken  echt fantasiespel erg aantrekkelijk.

lego-friends-dolfijn-cruiserHoewel de boot zelf niet in het water mag, heeft mijn dochter in bad nog heerlijk met de dolfijnen en met de waterskiënde figuurtjes gespeeld. En wanneer ze met de grote boot uitgespeeld is, zitten er voldoende stukjes in het pakket om ook met eigen fantasie weer iets nieuws te gaan bouwen. Kortom: wanneer je een dochter enthousiast wilt maken voor Lego, is Lego Friends Dolfijn Cruiser (pakket 41015) een prachtig cadeau!

Bestel de Lego Friends Dolfijn Cruiser hier >>>>

 

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share