NANNYcare Peuter Geitenmelk

Het komt regelmatig voor dat jonge kinderen niet goed reageren op koemelk. NANNYcare Peuter Geitenmelk is hét alternatief voor koemelk producten! In veel gevallen reageren die kinderen namelijk wel heel goed op geitenmelk doordat het veel lichter verteerbaar is. Zowel de eiwitten als de vetten in geitenmelk worden gemakkelijker en vollediger verteerd en opgenomen. Dit zien de ouders vaak snel terug in voedingen waar geen reacties op volgen, verbeterd slaapgedrag en een gave huid. NANNYcare Peuter Geitenmelk ondersteunt de dagelijkse voedingsbehoeften van kinderen van 1 jaar tot 3 jaar.

Peuter Geitenmelk is dus lichter verteerbaar dan koemelk en bevat geen sucrose en toegevoegde glucosesiroop. De basis van NANNYcare is geitenmelk afkomstig van scharrelgeiten die grazen op malse, groene Nieuw-Zeelandse weiden. De formule is verrijkt met extra ijzer, calcium, vitamine C, vitamine D en andere vitaminen en mineralen zodat je dreumes en peuter alles binnen krijgt dat nodig is.

Hoewel kinderen vanaf 1 jaar over het algemeen al zijn overgegaan op vast voedsel, blijft melk als drank een belangrijke bron van essentiële nutriënten, vooral bij kieskeurige eters! NANNYcare heeft een prettig zachte en romige smaak die kinderen heerlijk vinden.

NANNYcare Peuter Geitenmelk wordt verkocht in blikken van 400 gram, wat voldoende is voor 3 liter peutermelk. De verkoopadviesprijs is € 19,95. Kijk voor verkooppunten op www.nannycaregeitenmelk.nl. Je kunt daar ook direct online bestellen en meer informatie vinden over de andere NANNYcare producten.

Lees hier onze recensie over dit product>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bij ons in het circus

Bij ons in het circus is een vrolijk prentenboek waarin peuters kennismaken met de wereld …