Crayola Washimals

Kleur & was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals™ voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Het badje werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen.

Recensie
Op het eerste gezicht zien de Washimals van Crayola er al superschattig uit en dan te bedenken dat ze nog wit zijn! Met de bijgeleverde stiften gaan mijn dochter en ik aan de slag om de 2 hondjes, het poesje en het konijn om te toveren tot prachtig gekleurde diertjes.

Voor een meisje van 6 jaar is het nog best lastig om netjes te kleuren op een voorwerp dat allemaal rondingen heeft, maar dat mag de pret niet drukken. Na wat afkijken hoe ik het doe, slaagt ook mijn dochter er in om de diertjes heel mooi te versieren met haar lievelingskleuren. Beide zijn we tevreden over onze creaties.

 

Na het kleuren mogen we met water gaan knoeien, iets wat de meeste kinderen erg leuk vinden om te doen. We vullen het bijgeleverde roze badje met water en zetten als eerste 1 van de hondjes in het bad. Na een paar keer pompen komt er water uit de sproeier van het badje. En waar ik eerst nog wat sceptisch over was, gebeurt toch…Het hondje wordt weer wit! Sommige plekjes op het hondje moeten we nog even met het borsteltje schrobben om de stift er af te krijgen, maar dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker.

 

Wat heeft Crayola (vooral bekend van hun waskrijtjes) dit leuk bedacht! Eerst lekker kleuren en je fantasie gebruiken en daarna kliederen met water, wat een pret! En het leuke is dat je het daarna zo vaak kunt herhalen als je wilt. Ondertussen zijn de diertjes hier al meerdere malen gekleurd en tot nu toe zijn de kleuren er zonder al te veel moeite weer afgewassen. Als dat op een gegeven moment toch niet meer gaat, de stiften raken op of je wil de set uitbreiden, dan zijn er ook losse diertjes met 3 stiften verkrijgbaar.

Crayola Washimals™ bestel je hier >>>>

 

 

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share