Zoek- en stickerboek: Rik op School

4890355aMet dit zoekboek volg je Rik een hele dag op school. Spelen op de speelplaats, zingen in de klas, iets leuks voor mama knutselen en zich eens goed uitleven in de gymles: er valt weer heel wat te beleven op school voor Rik en zijn vriendjes.

Recensie
Welk kind houdt er nu niet van stickers plakken? Onze dochter vindt het in ieder geval fantastisch en helemaal als het in een boek mag. Het leuke aan dit boek is is dat er naast een kort verhaaltje op iedere bladzijde ook zoekopdrachtjes staan.

IMG_1911 IMG_1912

Het is dus zoeken naar de plek waar de sticker geplakt mag worden en daarna is het nog leuk om de vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld waar is de boterham op de grond gevallen? Of wie lust zijn boterham niet?

Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, als je het mij vraagt is het boekje erg leuk voor kinderen van 3 en 4 jaar gelet op de vormgeving en de opdrachtjes.

IMG_1906
Het enigste aandachtspuntje voor de uitgever is dat de stickers niet allemaal even gemakkelijk van het stickervel komen. Of de ondergrond gaat mee of de stickers scheuren kapot omdat ze niet allemaal evengoed doorgeponst zijn. Maar dit laatste mocht de pret van onze dochter niet drukken.

Rik op school – Liesbet Slegers
Bekijk op bol.comZoek- en stickerboek, 24 pagina’s, uitgeverij Manteau
Bestel dit doe-boek hier >>>>

IMG_1910

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …