Peppa Zingende Knuffel met Licht [recensie]

Screenshot 2015-01-19 at 20.40.46Deze snoezige Peppa-knuffel geeft licht en maakt geluid! Activeer de sterrenprojector met alle kleuren van de regenboog op de buik van Peppa Big en luister naar het muziekje dat je kent uit de tekenfilmserie. Peppa Pig valt na 20 minuten automatisch in slaap, maar dan ben jij al lang in dromenland.

Screenshot 2015-01-20 at 07.28.31Recensie

Wat een schattige knuffel. Hoewel mijn dochter niet meer in de doelgroep-leeftijd valt (ze is “al” 8 jaar), is ze meteen verliefd. Nu is een varkentje haar lievelingsdier, want “een varkentje is roze en roze is mijn lievelingskleur”. Prinsessenlogica 😉

Peppa Pig gaat dus nu iedere avond mee naar bed. En de projector met de kleurtjes is een groot succes. De lichtjes veranderen waardoor ze een sprookjesachtige omgeving in haar bedje creëert.

peppa-lichtjes-kleur-slaap-trotse-moeders-4 peppa-lichtjes-kleur-slaap-trotse-moeders-3  peppa-lichtjes-kleur-slaap-trotse-moeders-1 peppa-lichtjes-kleur-slaap-trotse-moeders-2

Tot zover: alleen maar positief! Wat “tegenvalt” is dat -anders dan de omschrijving doet vermoeden- deze Peppa Big helemaal niet zingt. En zeker geen 20 minuten. Op zich wel een voordeel, vind ik, maar wel goed om te weten voordat je dit lieve biggetje in huis haalt!

Er wordt niet gezongen. Er klinkt een kort melodietje, een “lullaby” (slaapliedje) zoals in de Engelse versie ook staat. Deze wordt herhaalt. Het melodietje duurt ongeveer 8 – 9 seconden. Keer 2 is dat dus zo’n 17 seconden schattige muziek, gecombineerd met een mooi lichtspel. Zelf vind ik het prachtig en mijn dochter ook, maar het is absoluut anders dan de omschrijving belooft. Goed om tevoren te weten!

peppa-lichtjes-kleur-slaap-trotse-moeders-5
Peppa Zingende Knuffel met Licht
Bekijk op bol.comKnuffel, batterijen niet inbegrepen, BOTI
Bestel deze Peppa pop met licht en geluid hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share