Zo wordt in Disneyland Parijs in één nacht de grote kerstboom gezet [video]

Disneyland Paris is vanaf dit weekend al helemaal in de kerstsfeer. Compleet met een 24 meter hoge kerstboom op Town Square. En iedere avond, net voor het begin van de avondshow Disney Dreams! of Christmas, worden de duizenden lampjes in de kerstboom en in heel Main Street ontstoken. Het lijkt me voor kinderen èn volwassenen een onvergetelijke ervaring!

disneyland-trotse-moedersOver Disney Dreams! of Christmas:
Disney Dreams! of Christmas is een fantastisch avondspektakel vol vuurwerk, projecties, special effecten en fonteinen dat zich afspeelt op en voor het Kasteel van Doornroosje. Het Kasteel verandert in een glinsterend winterdecor, waarin Olaf de sneeuwpop uit Frozen je meeneemt naar een magische show vol klassieke Disney figuren met verbluffende effecten en een grappige Toy Story versie van het sprookje De Notenkraker. En natuurlijk mag de tophit “Let it Go” gezongen door Elsa uit Frozen niet ontbreken! Wanneer je na het zien van deze show en een beker warme chocolademelk niet heerlijk in slaap valt, weet ik het ook niet!

Waar ik met mijn gezin een volle dag nodig heb om ons huis in de kerstsfeer te brengen, moet in Disneyland Parijs hard doorgewerkt worden. Overdag en ’s avonds is deze sprookjeswereld gewoon geopend, dus de gigantische kerstboom moet in één nacht geplaatst worden. Hoe dat gebeurt, zie je in onderstaande video:

Meer lezen, of een bezoek boeken? Klik hier om direct naar de website van Disneyland Paris te gaan >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …

Share
Share