Mijn man en ik eten erg graag groenten en vaak maken we roerbakgroenten klaar. Soms met wat we in huis hebben, soms met een kant-en-klaar pakket. In onderstaand recept hebben we een kant-en-klaar pakket aangevuld met wat extra’s. Door de …
Read More »Wokken en roerbakken met oliemelange van Croma: prima resultaat!
Tussen wokken en wokken kan een groot verschil zitten! Wokken of roerbakken is populair vanwege het gemak en de lekkere behoud van versheid van de groenten. Maar het begint bij het bereiden van een goed wok -gerecht met de olie. Want …
Read More »Roerbakgroenten met satésaus [recept]
Snel te maken roerbakschotel die ook door kinderen die van pindakaas houden, lekker gevonden word. Uit “tactische overwegingen” kun je hem dan “pindakaasschotel” noemen. Wanneer je eventueel de Spaanse peper vervangt door ananasblokjes en de rijst er direct doorroert heb …
Read More »