Let’s Cook, Milk Twister

Milk-TwisterMaak heerlijke cocktails van melkschuim met de Let’s Cook Milk Twister! Kies een heerlijk recept uit het handige, bijgeleverde receptenboekje. Doe een laagje melk in de Milk Twister en klop het op tot schuim. Voeg er een smaakje aan toe en je hebt een heerlijke en gezonde melkschuimcocktail!

Recensie:

Bij het zien van de doos waren onze beide kinderen direct enthousiast. De link met de melk opschuimer welke mama gebruiktDSC_0217 om een heerlijke cappuccino te maken werd direct gelegd. Toen ik vertelde dat ze hier zelf cocktails mee konden maken was de pret compleet. De doos werd direct open gemaakt en er werd onderzocht wat er allemaal in zat.

Ze vonden een schuimer, waar nog 3 AA batterijen in moesten, een beker om in te schuimen, een maatschepje en een lepeltje. Naast deze spullen die je nodig hebt om de cocktails te maken zit er ook een recepten boekje in de doos. Onze kinderen doken hier meteen in en al snel kreeg ik een boodschappenlijstje zodat ze uit school hun eigen cocktails konden maken.

Eigenlijk gaat het heel gemakkelijk in zijn werk. Je hebt melk nodig en een siroop naar keuze waarmee je smaak toevoegt. Zelf vonden wij dat de melk wel heel koud moest zijn om lekkere cocktails te maken.

DSC_0221

Onze zoon van vijf kon al helemaal zelf zijn eigen cocktails maken. Al moet ik daar wel bij zeggen dat het dekseltje wat op het schuim bekertje zit niet altijd even gemakkelijk in de beveiliging klikt. FullSizeRender 3Dit is wel noodzakelijk want als hij er niet in zit werkt de opschuimer niet. Het schuim blijft lang opgeschuimd waardoor je gemakkelijk meerdere kleuren en smaken op elkaar kunt stapelen voor een spannende cocktail.

FullSizeRender 2Onze zoon begon vol enthousiasme met het namaken van een voorbeeld uit het boekje, maar al snel ging liet hij zijn eigen creativiteit de vrije loop gaan en kwamen er erg creatieve cocktails. De melkopschuimer werkt erg gemakkelijk, met een druk op de knop zet je hem aan en met dezelfde knop zet je hem weer uit. Als hij aan staat kun je hem gemakkelijk op en neer in het bekertje bewegen. Ondanks het dekseltje komt er soms toch wat schuim of wat melkspetters buiten het bekertje.

Je hebt om veel verschillende keuren en smaken te maken wel veel verschillende siropen nodig. En wat ik zelf wel een nadeel vind is dat als je felle kleuren in je cocktail wilt je kleurstof toe moet voegen om dit effect te bereiken. Doordat je als basis melk gebruikt heb je wel heel veel siroop nodig om daarmee de kleur te krijgen.

FullSizeRender

Toen we onze eerste cocktails klaar hadden en na een proost de eerste slok namen kwamen we tot de conclusie dat het maken van cocktails met de milk twister erg leuk is. Maar de smaak vonden wij een beetje tegenvallen, dit kan natuurlijk ook liggen aan de siroop die wij gebruikt hebben.

Let’s Cook – Milk Twister
Bekijk op bol.com“Keukenmachine”, Goliath
Bestel de Milk Twister hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Verstopte groenten in de Drakensnot Milkshake [recept]

Als Trotse Moeder moet je vaak creatief zijn om je kinderen iedere dag gezond te …

Share
Share