Prinsessen op de Ipad

Eerder waren de prinssesen boeken van Marlies Visser gewoon op papier te lezen. Maar nu is het ook mogelijk om de kinderboeken te lezen op de Ipad met de nieuwe Ipad app Prinsessen.

Beleef de avonturen van de Bloemenprinsessen en laat je vooral verrassen door de vrolijke muziek, de grappige stemmen, de interactieve animaties en de originele stijlvolle collages van Marlies Visser. De verhalen worden voorgelezen door Susan Visser. Heb je dus even geen zin om je kroost voor te lezen dan laat je de app gewoon voorlezen.

De Bloemenprinses geeft een feest en heeft voor alle prinsessen een prachtige jurk gemaakt. Ze gaat langs alle prinsessen om te kijken welke kleur het beste bij wie past. De Bloemenprinses geeft alles een kleur maar welke kleur kies jij voor haar jurk?

Benieuwd naar deze leuke app je kunt hem vinden in de App Store.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Zomerse fotosessie van het Koninklijk gezin bij hun nieuwe thuis

De officiële fotosessie van zomer 2019 was voor het eerst in de tuin van het …