Monster Jam 2018

El Toro Loca, Grave Digger, Max-D, Scoopby-Doo, Zombie en Monster Energy. Wanneer deze namen je niets zeggen, wordt het tijd dat je kennismaakt met een event wat zijn weerga niet kent: Monster Jam!

Denk niet dat het “meer iets voor mannen” is, want los van dat dit soort gedachten niet meer van deze eeuw zijn 😉 is Monster Jam een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours.

Wat is Monster Jam dan wel? Kijk maar even naar onderstaand verslagen een van de winnaars van kaartjes voor Monster Jam 2016:

Een dagje met de kinderen naar Monster Jam 2016 [verslag]

Zelf kon ik er bij de vorige editie niet bij zijn, maar namens Trotse Moeders is er uiteraard wel verslag gedaan:

Een dagje met de kinderen naar Monster Jam 2016 [verslag]

Ook enthousiast geworden? Klik dan hier voor meer informatie en voor kaartjes >>>>

Monster Jam meemaken is echt een ervaring die je kinderen niet snel zullen vergeten. Let wel op dat je goede oordopjes meeneemt, want zeker voor kinderen is het behoorlijk veel geluid! Kijk maar even naar onderstaande korte indruk:

Voor meer algemene informatie verwijs ik naar de website van Monster Jam, of naar onderstaand artikel:

Monster Jam 2018

Voor tickets voor Monster Jam, klik hier >>>>

Op zaterdag 30 juni brult Monster Jam®opnieuw in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien… meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Monster Jamis het meest spectaculaire live event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities.

Beleef hoe de meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Monster Mutt® en veel meer, je op het puntje van je stoel laten zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts. De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

  • 30 JUNI 2018 – DE KUIP, ROTTERDAM – MONSTERJAM.NL
  • Tickets verkrijgbaar vanaf € 20,90
  • Aanvang show: 15.00 uur
  • Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Disney On Ice 2019: Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ook in 2019 kunnen we weer genieten van Disney on Ice, om precies te zijn …