Mijn papa is iedere dag een superheld [Vaderdag-tip]

Heerlijk, de leeftijd waarop je kinderen vinden dat jij als Trotse Moeder de liefste en de mooiste bent van de hele wereld. En dat ze er van overtuigd zijn dat hun Trotse Vader alles durft, alles kan, de sterkste en de stoerste papa van het universum is. En misschien vindt papa dat zelf stiekem ook wel….

vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-4 vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-9 (1) vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-5

In ieder geval zal geen enkele Trotse Vader bezwaar hebben tegen een Vaderdag-cadeau waarop staat wat zijn kind van hem vindt. Bij Posters.nl kun je je kinderen zelf laten kiezen wat voor held ze hun vader vinden. Is papa meer Batman of Superman? Of is hij ‘gewoon’ de beste papa van de wereld? Ieder kind kan zijn of haar eigen mok met tekst en afbeeldingen naar voorkeur kiezen, zodat papa straks iedere dag uit een andere super-mok zijn koffie kan drinken. Leuk toch?

vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-1 vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-3 vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-8

Wanneer papa geen koffie drinkt of super-mokken standaard uit zijn handen laat vallen, dan zijn er uiteraard ook andere cadeaus te vinden voor Vaderdag op de website van Posters.nl. Bijvoorbeeld posters 😉

vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-7 vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-6vaderdag-mok-superheld-trotse-moeders-2

Posters zijn er in allerlei thema’s (zoals voetbal, humor, kunst) en maten en kunnen ook mooi ingelijst besteld worden of op canvas gedrukt thuisbezorgd worden. Kijk ook eens bij de aanbiedingen, er zijn al posters vanaf 95 cent! Voor het volledige poster-assortiment, klik je hier >>>>

poster-vaderdag-artikel-trotse-moeders-3 poster-vaderdag-artikel-trotse-moeders-2 poster-vaderdag-artikel-trotse-moeders-1

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Leuke tips bij het maken van een kerstpakket

Een kerstpakket is natuurlijk een leuke verrassing om te krijgen, maar minstens zo leuk om …