Home / Tijdloos / 8 december: Wereldlichtjesdag 2019

8 december: Wereldlichtjesdag 2019

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Dit jaar valt Wereldlichtjesdag vroeg en hebben sommige mensen al een paar extra zware dagen achter de rug terwijl andere mensen met hun kinderen Sinterklaas vierden.

Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Trotse Moeders wenst alle mensen die vandaag extra stil staan bij de kindjes in hun hart, veel liefde en kracht. En niet alleen vandaag.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Gouden of zilveren sieraden: voor welke kleur ga jij?

Sieraden zorgen altijd voor een mooie twist, hoe oud of jong je ook bent. Bij …