Mega Toby redt de Race

Heb jij ook zo’n zin in eindelijk weer is een echt Mega Toby avontuur? Op de nieuwste DVD genaamd Mega Toby de race, worden de rollen eindelijk weer is omgedraaid, en is niet zoals gewoonlijk Mega Mindy maar Mega Toby de held van het verhaal! Toby neemt deel aan de jaarlijkse Cross Cart race. Jammer genoeg loopt alles uit de hand en loopt zelfs Mieke onverwachts gevaar! Is Mega Toby op tijd om Mieke nog te kunnen redden?

Agent Toby en Commissaris Migrain besluiten ook mee te gaan doen aan de Cross Cart race. Dit is de belangrijkste race van het jaar! De winnaar krijgt dus ook een prachtige beker én een dikke cheque ter waarde van 100.000 euro! Agent Toby moet het opnemen tegen de broers Mark en Mario Mustang.

De gemene Mark Mustang heeft al snel in de gaten dat Toby een sterke tegenstander is en besluit hem stiekem op te sluiten. Migrain is woedend op Toby wanneer deze niet opduikt, terwijl hij er dus niks aan kan doen maar dat weer hij niet en besluit dat Mieke moet gaan racen. Mark Mustang knipt ongemerkt de remkabels van Miekes wagen door en wanneer de race start, verliest ze al snel de controle over de auto. Oma Fonkel weet Mega Toby gelukkig te bevrijden, maar zal Mega Toby Mieke nog kunnen redden en de race winnen?

Bestel hier deze DVD bij Bol.com>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een nieuwe Toby voor de nieuwe Mega Mindy

De rol van Mieke Fonkel / Mega Mindy is 15 jaar lang vertolkt door de …