Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het Rode Kruis. Daarnaast geef ik EHBO- en reanimatiecursussen. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een ander kunnen en willen helpen en vindt het daarom ook een goed initiatief dat het Rode Kruis een online cursus gratis heeft gemaakt.

In deze tijd zijn veel mensen thuis, en dan is het extra belangrijk om te weten wat je moet doen in situaties die je ook thuis mee kunt maken. Klik daarom op onderstaande link en schrijf je in voor de gratis online cursus van het Rode Kruis.

<klik hier om je in te schrijven voor de gratis Rode Kruis thuiscursus>

Met deze cursus leer je online hoe je EHBO kunt verlenen bij:

  • Brandwonden
  • Huidwonden
  • Bloedingen
  • Verslikking
  • Letsels door contact met dieren en planten

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …