Efteling Radio

Welk kind is er nou niet dol op de Efteling. De plaats waar alle sprookjes werkelijkheid worden. En omdat je niet altijd in de Efteling kunt zijn, kun je hierdoor blijven genieten van de meest weerzinwekkende verhalen, en de leukste muziek. De Efteling heeft namelijk een eigen radiozender: De Efteling Radio.

En wat blijkt, vele mensen hebben de radiozender in het afgelopen jaar uitgevonden want hun luistercijfers zijn enorm gestegen. De bekendheid van de radiozender steeg namelijk met maar liefst 65% en het totaalbereik steeg van 7 naar 11%. Wat houdt dit in? Maar liefst 87.000 huishoudens met kinderen tussen de 4 en 10 jaar luisteren naar de Efteling Radio! Met zoveel enthousiaste kinderen moet dit wel een goede radiozender zijn. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …