Het is een verrassend gemakkelijk recept. Het resultaat is werkelijk meer dan verrukkelijk. Ik heb geen extra suiker toegevoegd, omdat de druiven redelijk zoet waren. Ipv suiker kun je ook Candarel gebruiken. Nodig 500 gr. magere kwark naturel 1 dl. kookroom voor …
Read More »Gele rijstepap [recept]
Deze gele rijstepap is een echte familietraditie geworden <lees hier het verhaal van deze traditie> en zorgt voor een feestelijk gevoel, zowel bij het maken als bij het eten! Nodig: 1 liter volle of halfvolle melk 200gram dessert rijst 1 pakje …
Read More »Moeders “Rijstepap ” [recept]
Dat sommige recepten meer zijn dan gewoon maar een recept ondervond ik 7 jaar geleden toen mijn allerliefste moeder overleed. Lees hier het verhaal achter de fameuze “Nouwensepap” (Klik hier >>>>) En hier dan het recept van Moeders “Rijstepap”: Ingrediënten: 1 …
Read More »Luxe yoghurt met pruimen [recept]
Eenvoudig te maken dessert, wat ook (kleine) kinderen heerlijk vinden! Nodig: ½ l magere yoghurt 300 gr. gedroogde pruimen zonder pit 1 zakje vanille suiker 2 eetl. suiker 2 eetl. geleisuiker 4 eetl. water Beetje citroensap Bereiding: Snijd de pruimen …
Read More »