Channels

Doen

Alles wat kinderen en hun ouders (samen) kunnen doen met hun handen bij hobby’s, activiteiten, knutselen, creëren en produceren, inclusief de uitgevers en producenten van producten waarmee men aan de slag kan.

Er-op-uit

Alles wat te doen heeft met uitgaan, bijwonen van optredens, bezoeken van musea, pretparken en evenementen, het recreatief naar buiten gaan, tripjes maken, dagjes uit, reizen, en vakantie houden, inclusief de aanbieders, organisatoren en producenten van dergelijke evenementen en touroperators

Eten

Alles over het eten, ingrediënten en het bereiden van voedsel in receptuur. Alsmede de producten van voedselproducten en voedselwinkels.

Gezondheid

Alles wat te maken heeft met onze gezondheid, ziektes en de voorkoming daarvan, leefwijze, medicijnen, medici en ziekenhuizen, aandoeningen en behandelingswijzen, als mede de producenten van medicijnen, methoden en aanbieders van behandelingen.

Kijken

Alles wat te maken heeft met het kijken naar TV, Films, Streaming diensten, Video’s en naar de bioscoop gaan, en over de makers en acteurs, televisiestations en filmproducenten

Lezen

Als wat te maken heeft met boeken en het voorlezen daarvan, en met de auteurs en uitgevers van die schriftures.

Lifestyle

  Alles wat te maken heeft met de inrichting van het leven, wonen en werken, zoals kleding, verzorging, sporten, tuin- en huis inrichting, inclusief de producenten van producten voor die activiteiten en organisatoren van evenementen.

Luisteren

Alles wat te maken heeft met het luisteren naar de radio, muziek, CD’s en muziekvideo’s/clips en met de makers en uitvoerders van die muziek.

Online

  Alles wat te maken heeft met computers, software en Internet en Mobiele telefoons. Voor Games en online gamen ga naar het channel ‘Spelen’.

Opvoeding

  Alles wat te maken heeft met opvoeden, leren, schoolgaan, opleidingen, scholing en educatie, alsmede over de scholen en opleidingsinstituten en opvoedkundige/opvoedmethoden..

Spelen

Alles wat te maken heeft met spelen, spelletjes, gamen, buitenspelen, samenspelen, quizzen en puzzelen en de makers, uitgevers en producenten van spelen, games en spelletjes

VIPs

Alles over bekende of belangrijke personen en hun activiteiten, werkzaamheden en omgeving, inclusief het koninklijk huis en andere royalty’s.

Zwanger

Je bent zwanger! Er komt deze periode ontzettend veel informatie en producten op je af. En zoveel moet je beslissen. Don’t worry! Hier vindt je de belangrijkste informatie, maar ook tips, nieuws en relevante product recensies. Kijk hierboven in het keuzemenu van zwangerschap om alles te vinden!