CabinMax #Haul rugzak met ballonnen; vrolijk voor Trotse Moeders en kinderen

• PRAKTISCH – De Cabin Max Haul heeft 2 handige vakjes aan de buitenzijde, een flessenhouder en een A4 formaat binnenvak.

• VEEL KEUZE – Er zijn meerdere kleuren en designs om uit te kiezen, er zit dus voor iedereen wat tussen!

• KWALITEIT EN AFMETINGEN – De Haul is een combinatie van al onze kennis die we hebben opgedaan tijdens het produceren van onze bagagelijn. Het is daardoor een robuuste tas waar geen compromissen zijn gemaakt qua kwaliteit en comfort. De afmetingen van de tas zijn 40x15x30 cm en heeft daarmee een inhoud van 16 liter. Het materiaal is slijtvast en ziet er strak uit.

Recensie
De CabinMax Haul rugzak is vooral een hele vrolijke rugzak! De ballonnen maken hem echt anders dan anders (maar hij is ook in Uni en andere prints te koop, mocht je niet zo’n fan zijn van ballonnen). Mijn dochter en ik gebruiken de rugzak allebei en zijn na meerdere weken vrijwel dagelijks gebruik, erg te spreken over de kwaliteit.

 

De rugzak kan tegen een lichte regenbui, is zelf lichtgewicht waardoor je vrijwel alleen hetgeen wat je er in stopt, voelt als bagage. Hij kan een behoorlijk gewicht hebben, heeft een ruim voorvak met rits en een ‘binnenzak’ voor bijvoorbeeld een notitieblok of tablet.

Aan de buitenkant is ruimte voor een drinkfles en de banden zijn goed af te stellen. Kortom: een prima rugzak voor een prima prijs!

Deze en andere CabinMax Haul rugzakken zijn te bestellen bij bol.com, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

De kracht van één simpele ballon?

Miljoenen kinderen in Latijns-Amerika zijn kansarm. Ze zijn slachtoffer van armoede en geweld, ouders kunnen …