Nooit meer bang – Gaby Rasters

Op zomaar een ochtend op het vliegveld van Brussel vinden er twee bijzondere ontmoetingen plaats. Vlak nadat Maud heeft ontdekt dat haar vriend een ander heeft, vindt ze gehoor bij de lieve Victor. En Louise, die van wege borstkanker een muur om zich heen heeft gebouwd waar geen man doorheen kan, merkt ze dat ze zich toch ineens aangetrokken voelt tot Lennard, die ze ontmoet in de ontbijzaal van haar hotel.

Later op zomaar die ochtend vindt er in de vertrekhal een vreselijke aanslag plaats. De twee vrouwen bevinden zich niet meer op het vliegveld, maar Victor en Lennard wel. De zoektocht brengt Maud en Louise bij elkaar in deze prachtige roman over liefde en verlies, en over ongekende kracht van mensen.

Over de auteur Gaby Rasters 
Gaby Rasters (1975) jaagt haar droom na. Na een succesvolle crowdfund actie “won” ze een eerste contract bij uitgeverij Zilverspoor en bestormde ze met de roman Herkenning de boekenwereld. De reacties van lezers waren geweldig en verslavend. Bij uitgeverij Zomer & Keuning schreef Gaby in 2016 de trilogie Follow / Like / Share.  De hoofdpersonages zijn allemaal te volgen op Facebook en meer over deze populaire serie is te vinden op www.followlikeshare.nl.  In 2017 kan het publiek kennis maken met Muurbloem. In 2018 verscheen de roman Nooit meer Bang. Twee nieuwe boeken zijn alweer in de maak en zullen snel volgen!

Recensie
De aanslag in Brussel, maart 2016, heeft ons allemaal geraakt. Zo dichtbij, zo heftig, zo onwerkelijk maar tegelijkertijd de keiharde waarheid. Het hield en houdt ons bezig, het terreur en de nasleep ervan.

Bekijk op bol.comIn het boek “nooit meer bang” neemt de schrijfster je mee naar het verhaal wat zich afspeelt in en rondom het vliegveld in Brussel. Het verhaal is fictief maar gebasseerd op ware feiten, waardoor je binnen enkele bladzijdes gepakt wordt door de heftige tijd die zich in Brussel afspeelde.

Het verhaal gaat over twee meiden, Louise en Maud, die geheel hun eigen leven hebben, maar door deze aanslag een band krijgen voor het leven. Niet alleen het verdriet wordt intens omschreven, maar ook de romantische zijde van dit verhaal. Hiermee komt de boodschap “liefde overwint” heel goed tot zijn recht.

 

Hoewel het boek echt geschreven wordt vanuit twee personages is het schakelen in dit verhaal geen enkel probleem. De rode draad in dit verhaal is de liefde en vriendschap die er ontstaat doordat ze allen het zelfde verdriet en dezelfde angst moeten doorstaan.

Een dag is genoeg om deze prachtig geschreven roman te lezen! Een aanrader voor iedereen die meegenomen wil worden in de liefdesverhaal van de slachtoffers van de aanslagen in Brussel

Nooit meer bang – Gaby Rasters
Nederlands – Paperback – 265 bladzijdes – Uitgeverij Zomer en Keuring
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share