Alphabet Zoo van Skip Hop

In 2003, waren de nieuwbakken ouders Ellen en Michael Diamant zoals vele anderen dolblij met de geboorte van hun zoon. Tegelijkertijd waren ze overweldigd door de vele keuzemogelijkheden, tijdgebrek en de weinige oplossingen die naar tevredenheid werkten. Toen zij op zoek waren naar een mooie goedwerkende luiertas vonden zij niets en besloten ze er zelf een te ontwerpen en maken. Inmiddels is het bijna tien jaar later en hebben ze honderden producten ontwikkeld en doen ze dat nog steeds voor ouders zoals zij ooit waren. Vandaag de dag is Skip Hop een wereldwijd merk in babyproducten dat vanwege zijn innovatie geweldige design en hoge kwaliteit wordt erkend. Skip Hop is gevestigd in New York City, en is wereldwijd beschikbaar voor ouders die goede producten waarderen die hen helpen bij het verlichten van hun drukke leven.

Nieuw van Skip Hop is de Alphabet Zoo Babyspiegel. Deze zachte gevulde olifant van stof heeft een grote spiegel op zijn buik waardoor je kindje zichzelf goed en duidelijk kan bekijken. Met zijn oortje, slurf en staartje kan je kindje zijn fijne motoriek oefenen. Een klein aapje en een vrolijk vogeltje zitten aan de zijkant van de spiegel en houden de olifant gezelschap. De olifant kan zowel rechtop staan als liggen en heeft een lusje zodat je hem op kan hangen. Skip Hop Alphabet Zoo Babyspiegel is verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaak en webshop. Winkeladviesprijs € 24,90.

Tevens nieuw van Skip Hop is het Alphabet Zoo Dierenboekje. Het perfecte eerste boekje voor je baby dat vol verrassingen zit. Je kindje kan aan de oren en staarten trekken en op de verschillende pagina’s zijn nog allerlei speeltjes te vinden als een bijtring, een spiegeltje en geborduurde letters. Skip Hop Alphabet Zoo Dierenboekje is verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaak en webshop. Winkeladviesprijs € 19,90.

Heel veel stickers die je kan kopen zijn voor eenmalig gebruik en eenmaal geplakt krijg je ze nooit meer van de plek zonder het behang of de verf te beschadigen. Maar wil je nu graag de naam van je kindje in zijn kamertje plakken dan kun je kiezen voor Alphabet Zoo Letterstickers. Deze decoratieve, leerzame letterstickers plak je op elke gladde ondergrond. Steeds opnieuw zonder de ondergrond te beschadigen. Maak een mooie ABC border op de kinderkamer of schrijf de mooiste naam van de wereld op de muur. Waar je normaal gesproken maar een paar klinkers in een alfabetpakket terugvind (en je dus bijna nooit meerdere namen kunt vormen) worden deze geleverd met extra klinkers en veelvoorkomende medeklinkers. Skip Hop Alphabet Zoo Letterstickers zijn verkrijgbaar bij de betere babyspeciaalzaak en webshop. Winkeladviesprijs € 25,00.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.
Share
Share