Home / Recensies / Film, TV & Muziek / Tuttige H2O zeemeerminnen… groot succes!

Tuttige H2O zeemeerminnen… groot succes!

zeemeerminnenEmma, Cleo en Rikki zijn aan het duiken op het het vulkanische eiland Mako. De drie tieners ontdekken een smaragd-groen meer met een ondergrondse grot. Opeens worden ze erg slaperig en vergeten alles! De avond valt en de volle maan schijnt uitbundig via de schoorsteen van de vulkaan op het meertje waar ze liggen te baden.Magisch licht valt op hen neer. Plotseling veranderen de drie vriendinnen in… zeemeerminnen! Weer op het droge aangekomen beseffen ze dat hun leven een wel heel verrassende wending heeft gekregen: Als ze in aanraking komen met water, veranderen ze in zeemeerminnen! Alsof de meiden nog niet genoeg tiener-problemen hebben, moeten ze nu ook leren leven met dit grote geheim, dat soms een grote last kan zijn.

Recensie
Mijn kinderen zijn dol op tv kijken –welk kind is dat trouwens niet?- dus op een druilerige ochtend beginnen we aan de dvd H2O Avonturen van Zeemeerminnen. Grote broer is niet thuis en dat is maar goed ook, want die houdt niet van zeemeerminnen.

Mijn drie kleine kleutertjes zijn dol op mooie prinsessen, elfjes, feeën en Mega Mindy dus zeemeerminnen vallen vast ook enorm in de smaak. Ze gaan er lekker voor zitten en ik zet de dvd op.

20161128_133039-1

De serie is waarschijnlijk bedoeld voor iets oudere kinderen (op de dvd doos staat vanaf 6 jaar, ik denk zelf eerder vanaf 7 jaar) want het is in het begin eventjes te ingewikkeld voor mijn drie vijf-jarigen. Kleine M begint al snel te mopperen: ik vind het niet leuheuk! Ik wil iets anders! Ik wil Buurman en Buurman. Maar de andere twee willen blijven kijken en vanaf het moment dat de drie tienermeiden in zeemeerminnen veranderd zijn, is ie om.

20160812_124151-1-1Ze vinden het nu allemaal geweldig en alle afleveringen die op de DVD staan moeten bekeken worden. Soms zijn de avonturen best een beetje spannend, met heuse boeven en met een gewonde schildpad die zoek raakt, maar gelukkig niet te spannend. Ze kruipen ongeveer in de tv.

Ik kijk mee en vind het persoonlijk wel een beetje belerend allemaal, de zeemeerminnen zijn heel erg braaf en de humor is van het tuttigste soort, maar ach, mijn kinderen hebben daar overduidelijk geen last van, dus ik geniet gewoon van hun geconcentreerde snuitjes en hoe ze meeleven met de avonturen van de drie zeemeerminnen.

Ik ben die met het donkere haar, mam. Jij toch ook?” roept kleine M de hele tijd. “Ja, ja ik ben ook die met het donkere haar. Plons.”

H2O Avonturen van Zeemeerminnen – animatieserie deel 1
DVD, 5 afleveringen van 26 minuten, 6+, Just4Kids
Bestel deze DVD hier >>>>

Plezier
Vormgeving
Kwaliteit

Leuk!

Drie meiden veranderen als ze in aanraking komen met water op magische wijze in zeemeerminnen en beleven allerlei avonturen!

User Rating: No Ratings Yet !

About Pien

Mijn naam is Pien en ik ben trotse moeder van 4 kinderen. Zoon B is 8, en M, T en P zijn een twee-eiige drieling van 5; 2 jongens en 1 meisje. Ook hebben we nog 2 katten met de klinkende namen Postbode en Rode Gerrit. Ik ben al meer dan 10 jaar getrouwd met meneer B. en ik werk 4 dagen per week in de culturele sector.

Check Also

Het leven van een Loser: film en andere leuke dingen voor echte Loser-fans

Altijd leuk: een pakket ontvangen waarvan je de inhoud niet kent! Ditmaal was het aan …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten