Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzels – Jan van Haasteren – Efteling Sprookjesbos

Jan van Haasteren – Efteling Sprookjesbos is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie puzzels. Althans…. deze puzzel maakt kans op deze ultieme titel, je kunt nog stemmen tot 25 oktober 2021 via de website van Speelgoed van het Jaar. Er zijn in die categorie 3 puzzels waarop je kunt stemmen. Daarmee bepaal je mede wat de Puzzel van het Jaar 2021 wordt en… je maakt kans op mooie prijzen!

Omschrijving
Op de 1000 stukjes tellende Jan van Haasteren puzzel is het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling te zien. Deze puzzel is winnaar van Speelgoed Van Het Jaar 2021 in de categorie Puzzels!
De Jan van Haasteren familie gaat een dagje uit naar het geliefde pretpark. Het Sprookjesbos is een van hun favoriete attracties en dat valt te zien! Jan van Haasteren ontmoet Anton Pieck bij de vijver van de kikkerkoning en anders dan het sprookje is het niet Klein Duimpje die de laarzen van de reus heeft gestolen.. Herken jij alle Sprookjesbosbewoners terug?

Bekijk / bestel deze puzzel hier >>>>

Jan van Haasteren
Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret. 

Mening
Fan van puzzelen en fan van De Efteling…. hoe blij kun je dan zijn met een puzzel!! Voor mij de eerste “Jan van Haasteren” en dat was een aangename verrassing. Zoveel detail dat je vrijwel ieder stukje al kon sorteren. En een beeld waar steeds meer op te zien is. Herkenbare Efteling dingen en hele grappige andere dingen. Kortom: een puzzel om vaak opnieuw te maken!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …