De leukste Sint Hits 2017

De eeuwenoude Sinterklaasliedjes zijn niet weg te denken uit onze samenleving, maar met de huidige discussies zijn de bekende hits wel aan een opknapbeurt en wat verfrissing toe. En daarnaast ook hoog tijd voor nieuwe Sinterklaas klassiekers in de dop.

In samenwerking met RTL Telekids brengt Cloud 9 Music op De Leukste Sint Hits 2017, een zusje van de zeer succesvolle Leukste Kids Hits-serie, staan de populairste kids-acts van dit moment. De sterren zingen bekende klassiekers in een nieuw gestoken jasje en hebben een splinternieuw Sinterklaas-song opgenomen.

Nieuwe tracks op dit exclusieve album van de eeneiige tweeling Mylène en Rosanne, de winnaressen van het Junior Songfestival uit 2013. Maar ook Dave Dekker, die bekend werd als de kleine Ciske de Rat en inmiddels een eigen reality-soap heeft bij SBS 6, draagt de Sint een warm hart toe. Sita die we kennen uit de vele sprookjesmusicals en het gezicht is van Disney Channel en ook Daan, Nouk en Sharon van de RTL Telekids meidengroep Raak hebben drie liedjes gezongen op De Leukste Sint Hits 2017.

Gezien de samenwerking met de populaire Sinterklaas serie ‘Sint en Co’ van RTL Telekids waagt ook PAS Piet aan zich aan een zelf geschreven nummer waar hij wekenlang op heeft zitten zwoegen en wat allemaal te zien is in de serie die vanaf november weer te zien is bij RTL Telekids. De overige artiesten zullen allemaal hun nieuwe single voor Sinterklaas ten gehore brengen in het Kasteel van Sint en Co. Deze opnames zullen in de periode rond Sinterklaas veelvuldig te zien en te horen zijn bij RTL Telekids. En uiteraard ook via de social kanalen van Telekids en De Leukste Kids Hits.

Ook de klassieke Sinterklaas songs van Kinderen voor Kinderen ontbreken niet op deze compilatie en de populairste act van Nederland heeft ook een nieuw nummer voor onze goedheiligman opgenomen dat ongetwijfeld weer bovenaan alle hitparades zal staan na release. Ook kindervrienden Ernst & Bobbie ontbreken niet en maken dit album compleet!

Recensie
Ieder jaar weer dezelfde liedjes… De kinderen vinden het gezellig en ik ook, maar mijn echtgenoot is het na drie keer al beu! Daarom zoeken we ieder jaar een nieuwe sinterklaas-cd. Dit jaar viel ons ook op De leukste Sint Hits 2017. Op deze CD staan 28 liedjes, van voor de kinderen bekende zangers / zangeressen / groepen.

Het leuke was dat Sinterklaas deze CD in de schoen van papa had gestopt, dus die moest er wel blij mee zijn 😉

Braaf heeft hij hem meegenomen in de auto toen we met de kinderen een vrij lange autorit moesten maken. En ook hij was enthousiast! Het is een vrolijke mix van bekende liedjes, soms op een nieuwe manier gezongen, en vrolijke nieuwe liedjes.

Gezellig hoor, om zo in de auto mee te kunnen zingen. Zelfs mijn favoriet “Ik ben toch zeker sinterklaas niet” staat er op! Aanrader!

Wil je online luisteren? Klik dan hier >>>>

Bestel deze CD hier >>>>

Onderstaande nummers staan op de CD “De Leukste Sint Hits 2017“:

 • 1. Paspiet – Dank U Sinterklaas
 • 2. Mylène & Rosanne – Sinterklaas Kapoentje, Sinterklaasje Bonne Bonne Bonne, Daar Wordt Aan De Deur Geklopt
 • 3. Mylène & Rosanne – Zachtjes Gaan De Paardenvoetjes
 • 4. Mylène & Rosanne – Jongens Heb Je ’t Al Vernomen
 • 5. Mylène & Rosanne – Rommel De Bommel
 • 6. Mylène & Rosanne – Sinterklaasje, Heb Je Even
 • 7. Dave Dekker – Super Sint
 • 8. Dave Dekker feat. Stay Tuned – Zie Maan Schijnt Door De Bomen
 • 9. Dave Dekker feat. Stay Tuned – Oh Kom Er Eens Kijken
 • 10. Dave Dekker – Zie Ginds Komt De Stoomboot
 • 11. Dave Dekker – Hoor Wie Klopt Daar Kind’ren
 • 12. Dave Dekker – Hij Komt, Hij Komt
 • 13. Ernst & Bobbie – Sinterklaas Is Mijn Allergrootste Vriend
 • 14. Raak! – De Boot Van Sinterklaas
 • 15. Raak! – Hop Hop Hop
 • 16. Raak! – Sinterklaasje, Kom Maar Binnen Bij Ons Thuis
 • 17. Raak! – Wie Komt Er Alle Jaren
 • 18. Raak! – De Zak Van Sinterklaas
 • 19. Raak! – Sinterklaas Goedheiligman
 • 20. Raak! – Dag Sinterklaasje
 • 21. Sita – Nog Eventjes Dan Komt Hij
 • 22. Sita – Hoor De Wind Waait Door De Bomen
 • 23. Sita – Op De Hoge Hoge Daken
 • 24. Sita – Sinterklaas Is Jarig
 • 25. Sita – Wie Komt Er Alle Jaren
 • 26. Kinderen Voor Kinderen – Sinterklaas Wil Dansen
 • 27. Kinderen Voor Kinderen – Ik Ben Toch Zeker Sinterklaas Niet
 • 28. Kinderen Voor Kinderen – Sinterklaas wordt 10.000

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Op stap met Dirk Scheele [winactie]

Dirk Scheele begon als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. Voor hen schreef hij zijn …