Leuke uitspraken van ons kleine Babette – deel 3: Grammatica- en taalfoutjes [persoonlijk blog]

Na de leuke uitspraken van ons kleine Josephientje, kunnen de leuke uitspraken van ons kleine Babetje natuurlijk niet achter blijven ….
Ik begon met haar “leuke-uitspraken-boek” toen ze ruim twee jaar was.
Babette was een klein bijdehand typje…een beetje “wijsneuzerig” bijdehand…

Grammatica- en andere taalfoutjes

Ze trekt een slab voor haar gezicht en roept :”Waar is mij?”

Toen ik thuis kwam met de boodschappen vroeg ze:”Ben je boodgeschapt?”

Ik:”Wat voor ’n toetje wil jij?”
Babette:”Tiramesoep,”

En ze had ook hele grot “ski-ballen” (spierballen 😉 )

Toen ik haar ringetje met een vlinder bij haar om deed vroeg ze heel verontwaardigd:”Waar was tie gelogen?” (Ze bedoelde waar lag ie?)

Toen onze vorige hond ernstig ziek was, bibberde, veel dronk, in huis plaste en kilo’s afviel wisten de kinderen wel dat het snel afgelopen kon zijn met hem….hij lag op de grond te slapen en Babette zei:”Hij ziet er een beetje doderig uit.”

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Elmo en Arjan uit Sesamstraat verrassen kinderen op Schiphol

Lachende kinderen op Schiphol door de grapjes makende Elmo uit Sesamstraat. Het is een bijzondere …