De Playmobil-boot in met Sinterklaas?

sint-boot-trotse-moeders-copyright-artikel-playmobil-1Het zal weinig Trotse Moeders ontgaan zijn: de pakjesboot met Sinterklaas is in Nederland aangekomen. Een stoomboot, vol met cadeautjes, dat spreekt tot de verbeelding! Kinderen, ook erg jonge kinderen, vinden het ook leuk om zelf met een boot te spelen en Playmobil biedt daar verschillende mogelijkheden voor:

1-2-3 meeneemboot:
De 1-2-3-lijn van Playmobil is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Vanaf ongeveer anderhalf jaar, kunnen kinderen al heerlijk spelen met bijvoorbeeld deze boot. De losse onderdelen kunnen in de romp opgeborgen worden zodat hij eenvoudig op te ruimen (of mee te nemen) is. De boot kan ook mee in bad worden genomen, hij blijft drijven en de orka ook!

meeneemschip-playmobil-artikel-copyright-trotse-moeders-2

Deze 1-2-3 boot 6957 bestel je hier >>>>

Vrachtschip met laadkraan
Deze ‘boot’ komt uit de City-action lijn van Playmobil. Het is een cargo-boot met een laadkraan. Kinderen kunnen zelf mer de kraan de containers op het vrachtschip laten (of er af halen). De kraan kan niet alleen omhoog en omlaag bewegen, maar ook helemaal ronddraaien. Deze set is uit te breiden met bijvoorbeeld een laadkade en een heftruck.

vrachtschip-met-laadkraan-playmobil-artikel-boot-copyright-trotse-moeders-1

Deze vracht-boot 5253 bestel je hier >>>>

Romeinen per boot?
Uit de speellijn ‘History‘ een Romeins schip, om historische avonturen mee na te spelen. Doet me een beetje aan de Asterix en Obelix boeken denken!

romeins-schip-playmobil-artikel-copyright-trotse-moeders-1

De Romeinse boot 4276 bestel je hier >>>>

Cruiseschip
Last, but not least: een compleet cruiseschip! Dit enorme pakket zal zéker in de smaak vallen omdat het alles biedt om urenlang mee te kunnen spelen. Een gezin met twee kinderen kan aan boord via een loopbrug, er is een kapitein er zijn slaapkamers en er is vermaak. Er zitten vele verschillende onderdelen en speelmogelijkheden bij, een complete Playmobil-wereld in één pakket!

cruise-schip-playmobil-artikel-copyright-trotse-moeders-3

Het cruiseschip, oftewel de luxe boot 6978, bestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Mijn tweeling en ik op een Monsterlijke Cruise [verslag]

Een echt cruiseschip… Het spreekt enorm tot de verbeelding, maar ik was er nog nooit …