Home / Blogs / Meerlingmoeders en zwangere vrouwen gezocht!

Meerlingmoeders en zwangere vrouwen gezocht!

Trotse Moeders Banner - ZwangeraiAls uitgever van een online magazine over zwangerschap en moederschap, heb ik een bijna chronisch “tekort aan zwangeren”. Een kenmerk van een zwangerschap is namelijk dat deze meestal maximaal 40 weken duurt…..

Daarom een oproep aan zwangere vrouwen die graag over hun zwangerschap willen schrijven op onze website om een mail te sturen naar redactie@trotsemoeders.nl. We zoeken vrouwen die goed en foutloos kunnen schrijven en het leuk vinden om verhalen en foto’s met andere zwangeren en moeders te delen.

hoera-een-tweeling-trotse-moedersWat voor veel moeders ook leuk is om te lezen, zijn verhalen van meerlingmoeders. Ik ben zelf de Trotse Moeder van onder andere een tweeling en vind het zelf nog iedere dag bijzonder om twee verschillende kinderen, die op dezelfde dag geboren zijn, even groot en even zwaar zijn, ieder hun eigen ontwikkeling door te zien maken.

Ben jij zwanger van een meerling of heb je een jonge tweeling, drieling, vierling of …-ling en vind je het leuk om persoonlijke verhalen en foto’s met andere moeders / zwangeren te delen, kun je goed en foutloos Nederlands schrijven, stuur dan een mail naar redactie@trotsemoeders.nl

 

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere www.TrotseMoeders.nl en www.TrotseVaders.nl maar vooral de trotse moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 13 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 10 jaar.

Check Also

Tweeling ontdekt welke Woezel & Pip producten bij Jumbo verkrijgbaar zijn [video]

De tweeling is dol op het uitpakken van dozen, liefst dozen met een strik eromheen… …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten