Veel huishoudens met kinderen hebben een tablet

Screenshot 2013-12-06 at 11.45.53Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft laatst nieuwe gegevens vrijgegeven over internetgebruik in Nederland. Hieruit blijkt dan 95% van alle huishoudens de beschikking heeft over internet. In de meeste huishoudens is een laptop aanwezig, maar ook tablets zoals de iPad en de Samsung Galaxy tab zien we al in veel huishoudens.

Het hoogste percentage tablets wordt gevonden in gezinnen bestaande uit een paar met kinderen. Hier is in 62% van de gezinnen een tablet aanwezig. In één-oudergezinnen is dat percentage een stuk later (ongeveer 40%).

Kinderen zijn wel brokkenmakers wanneer het over tablets gaat! Lees <hier> over de schades die kinderen aan tablets veroorzaken.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dieptepunt in aantal geboorten

Volgens recente cijfers van het CBS worden er relatief weinig kinderen geboren de laatste jaren. Op …

Share
Share