Hoe krijg je je tweede kind eerst

Hoe krijg je je tweede kind eerst? biedt nieuwe ouders wijsheden met een gezonde dosis humor, wijze raad en relativeringsvermogen en handige en tijdbesparende tips van ervaren ouders die door vallen en opstaan de kneepjes van het vak hebben geleerd.

Ouders van 2 of meer kinderen zeggen allemaal het zelfde: ze kunnen zich nog amper voorstellen dat ze zich met één baby zo  moe en uitgewoond voelden. Maar dat waren ze wel, dat zijn alle nieuwe ouders. Ouders met twee of meer kinderen leren  efficiënter te worden, meer vertrouwen te hebben en te relaxen.

Uit de praktijk:

  • Nieuwe ouder; hij heeft zijn speen laten vallen. Snel naar huis om hem te steriliseren.
  • Ervaren ouder: oeps, de baby eet weer zand
  • Nieuwe ouder: de baby huilt…. We kunnen beter gaan.
  • Ervaren ouder: Huilen? Ja, en?

In dit boek staat alles wat ervaren ouders graag hadden geweten…. bij hun eerste kind.

Recensie:
Hoe krijg je je tweede kind eerst? begint al met een gouden tip: Alle spullen die je niet hoeft aan te schaffen voor je baby. Daar waar alle boeken tal van lijsten geven aan de aanstaande moeder met de “must have” voor je baby, beschrijft dit boek de artikelen die je simpelweg niet nodig hebt bij de geboorte van je kind! Naast deze tip zijn er nóg 99 tips voor de aanstaande -onzekere- ouders, namens ervaren ouders. De tips zijn niet alleen nuttig, maar ook nog eens met een leuke dosis humor geschreven.

“Bij mijn eerste dochter moest al haar kleding en beddengoed met een apart fijn wasmiddel worden gewassen; ook mijn moeder stond er op. Nou, bij de tweede ging alles gewoon op de grote hoop en kijk eens aan, ze kreeg geen vreselijke uitslag en werd ook niet doodziek. Ze merkte het verschil niet eens.” Deze en vele andere tips zijn voor nieuwe ouders zo herkenbaar, dat ieder tip blijft boeien om te lezen!

Hoe krijg je je tweede kind eerst? is niet alleen leuk om te lezen en te krijgen, ook zeker leuk om cadeau te geven aan nieuwe aanstaande ouders!

Hoe krijg je je tweede kind eerst – Kerry Colburn & Rob Sorensen
Zwangerschapsboek, paperback,  184 pagina’s,  Forte uitgevers b.v.
Bestel dit boek hier via bol.com >>

Lees ook:
Last minute mama’s
Rust in je hoofd
Gelukkige kinderen, de gebruiksaanwijzing

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

De vier beste tips voor een opgeruimd huis met kids

Je huis opgeruimd houden is niet altijd eenvoudig, zeker niet wanneer je kinderen hebt. Je …