Easy Tone schoenen van Reebok: De test!

Nadat de redactie van TrotseMoeders.nl de Reebok TrainTone gympen heeft getest (lees hier onze ervaring), gaf TrotseMoeders.nl de schoenen ook aan 2 lezers weg om te testen. Na een uitpuilende inbox van reacties heeft de redactie de twee ‘testers’ uitgekozen. Chantal behoorde tot één van  de gelukkige winnaars. Chantal kreeg de schoenen thuisgestuurd en heeft ze getest:

Drie zwangerschappen in 4 jaar tijd hebben mij niet alleen 3 prachtige kinderen opgeleverd, maar ook een lichaam waaraan alles een beetje groter én slapper is geworden. Nu, 1,5 jaar na de geboorte van mijn jongste, ben ik de meeste kilo’s wel kwijt maar loop tegen het punt aan dat meer afvallen waarschijnlijk wel resulteert in iets mindere spekbillen, maar misschien ook wel in theezakjes in plaats van boobs. Ieks! Eigenlijk is er dus maar 1 optie: niet zomaar meer afvallen maar spiertraining en ‘toning’, oftewel alles een beetje strakker proberen te maken! Dus begin ik met een hardloopschema en merk de effecten al snel. Niet alleen een betere conditie maar zeker ook al een iets steviger lijf.

Oproep TrotseMoeders.nl
Dan kom ik de oproep tegen van TrotseMoeders.nl om de Easytone schoenen van Reebok te testen. En laten we eerlijk zijn: sporten is oké, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je (ook) tijdens het boodschappen en ophalen van school je lichaam (ongemerkt) kunt trainen! Want dat is wat Reebok beloofd met de Easy Tone schoenen, en dus reageer ik met een volmondig JA! Als de schoenen arriveren en ik enthousiast de doos openruk moet ik wel even slikken: ze zijn heel wit en ogen heel sportief. Wel even wennen voor mij als fervent jurkjesdraagster. Ik trek ze meteen aan, ze zitten heel comfortabel en een leuke bijkomstigheid: door de verhogingen op de zolen ben ik zeker een cm groter. Voor een kleintje als ik toch mooi meegenomen! Verder merk ik nog niet veel en het kost zeker geen moeite om erop te lopen. Sterker nog, ze zitten echt heerlijk.

Tintenlend gevoel door mijn benen
En hoewel de Easy Tones niet bedoelt zijn om mee te hardlopen kan ik toch mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ga er ’s avonds mee rennen. Afgezien van het feit dat je elke voeg tussen elke stoeptegel voelt loopt het prima, maar ook nu merk ik niets van een extra inspanning. Tot ik thuiskom, ga zitten, en een tintelend gevoel door mijn benen trekt. Lekker! Helaas loop ik ook meteen tegen een nadeel aan: voor mijn voeten met hoge wreef zitten ze toch net te strak waardoor op 1 voet de stiksels in mijn voet drukken. Ondanks mijn beurs aanvoelende voet trek ik ze toch de volgende dag weer aan voor een drukke dag waarin ik de hele dag op pad ben.

En de volgende dag -jawel!- spierpijn in mijn bil, en dat vind ik stiekem toch wel heel erg leuk. Het werkt! De dag erna laat ik de schoenen even voor wat ze zijn zodat de zere plek kan herstellen. Balen, want eigenlijk wil ik ze elke dag wel aan. Natuurlijk is er nog niets van het resultaat op lange termijn te zeggen na slechts een paar dagen, maar ik geloof zeker dat lopen op deze schoenen een extra training voor je benen en billen is. En aangezien dit geen extra inspanning of tijd kost is dat toch gewoon mooi meegenomen. Ik ga ze dus zeker vaker dragen en ben heel benieuwd naar het resultaat op lange termijn!

Geschreven door: Chantal Buitendijk

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Fit zwanger! [recensie]

“Fit zwanger! Oefeningen, tips en recepten” is het nieuwe boek van Esther van Diepen, zelf …

Share
Share