GANT: ook voor Trotse Moeders

Eerlijk gezegd ken ik het kledingmerk GANT alleen van de herenkleding. Mijn man heeft diverse truien, broeken en overhemden van GANT, een merk wat hem prima bevalt. Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het merk GANT kreeg ik echter bericht over de dameskledinglijn. En die is echt prachtig!

Duurzaam
Ik ging meteen speuren naar mooie kleding, want ik weet van de kleding van mijn man dat deze heel lang meegaan en mooi blijven, ook na vaak dragen en wassen. GANT is sowieso een merk wat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, en doordat de kleding lang meegaat, doe je door kleding van GANT te kopen een milieu-verantwoordde keuze. Zelf koos ik ook nog eens voor kleding die redelijk ‘neutraal’ was, zodat deze ook na enkele seizoenen nog past in mijn garderobe.

Klassiek
De kleding van GANT is vrij klassiek te noemen. Door kleur en materiaalgebruik wordt een stijl gecreëerd die ontspannen en toch representatief is. Geschikt voor thuis maar ook voor zakelijke gelegenheden dus.

Mijn keuze
Ik koos een blouse die “GANT Ex-Boyfriend Fit flanellen Winter Faded overhemd” heet en  bestelde hem een maat te groot. Ik kreeg een heerlijk, zacht en warm aanvoelend overhemd in een soort off-white kleur die echt fijn is om te dragen. Gewoon op een spijkerbroek, lekker ruim. De trui die ik erbij koos, is donkerblauw met dezelfde tint ‘off-white’ en kan ik prima over het overhemd dragen. Maar ook zonder blouse er onder, met een gewoon shirt of hemdje, staat de “GANT Gestreepte, katoenen sweater met ronde hals” netjes.

Subtiel
Ik houd van de kleine details die maken dat het er net even anders uitziet dan doorsnee. Subtiel, zoals het geborduurde merk op de mouw van de sweater en het knoopje op het lusje van de blouse.

Kortom: ik ben fan! 
Ook kijken naar de nieuwe collectie van GANT, of juist naar een eerdere collectie met flinke korting? Klik dan <HIER> om direct naar de website van GANT te gaan.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share