Superjuffie in de bioscoop – trailer en informatie

Superjuffie…. de boeken, geschreven door Janneke Schotveld, zijn hier in huis meerdere malen (voor)gelezen. We kijken dan ook enorm uit naar de verfilming, hoewel het lastig voor te stellen was hoe een verhaal waarin een juf kan vliegen om dieren te redden, gefilmd kan worden. De trailer geeft daar meer duidelijkheid over!

Eerst even iets meer over Janneke Schotveld. Trotse Moeder Isolde heeft haar geïnterviewd:

In gesprek met Janneke Schotveld

En dan uiteraard meer informatie over de film zelf:
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

De regie is in handen van Martijn Smits, en de cast bestaat uit onder anderen Carly Wijs, Diewertje Dir, Harry Piekema en Hassan Slaby. Superjuffie is vanaf 10 oktober 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder zie je de trailer van Superjuffie:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share