Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Met Play-Doh aan de Fantasie Bar bij Ballorig
play-doh-trotse-moeders

Met Play-Doh aan de Fantasie Bar bij Ballorig

In samenwerking met Top1Toys en Speelparadijs Ballorig organiseert Hasbro dit najaar een viertal fijne Play-Doh events in de herfstvakantie.

In de speelparadijzen van Ballorig kunnen de kleintjes op deze dagen plaatsnemen aan de bar… de Play-Doh Fantasie Bar, welteverstaan! Een te gekke Play-Doh omgeving waar de kinderen een krukje kunnen uitzoeken om zich helemaal uit te leven met alle soorten en kleuren Play-Doh!

Met de aanwezige I-pads kunnen ze grappige stop-motion filmpjes maken met hun eigen werkjes en naar huis mailen. Ook krijgt elk kind een Play-Doh Polaroid-foto met zijn of haar creatie.

Om inspiratie op te doen, of anderen te inspireren, kunnen de kinderen hun werkje op de Play-Doh Wall of Fame plaatsen. En dan weer lekker verder spelen. Als ze maar niet vergeten hun kunstwerk mee te nemen als de schoentjes weer aangaan.

Maar eerst nog even langs onze lieve Doh-Doh om een potje voor thuis mee te nemen.

T/m vandaag (19 oktober 2018) bij Ballorig Tilburg en Ballorig Nieuwbergen.

Vanaf dinsdag 23 oktober 2018 t/m vrijdag 26 oktober 2018 bij Ballorig Alphen aan de Rijn en Ballorig Enschede.

Veel speelplezier!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Burgers’ Zoo doet gouden greep met LEGO [verslag van een bezoek]

Stel je toch voor dat je gevraagd wordt om samen met andere LEGO fans 40 …